yav bu sivas su koyverdi. ne güzel şampıyon olacaktı fener beşiktaşı yendı ne guzel bir koz verdı ama iki haftadır ust uste yenılgi.
yanı bu ne demek 3 büyükler yoksa bu lig yok bu kadar kötü bir sezon yok yav. zaten sivas şampiyonlar ligi için yeterli bir kadroya sahıp değil. bu sene 2 büyükler iyi olsaydı sivas belkı daha aşağılarda olurdu. sonuç olarak beşiktaş bu noktadan sonra şampiyonluğu vermez.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
sivasın başkanın bi lafı vardı bizi şampiyon etmicekler demişti ve sözü tuttu beşiktaşa kaptırdı bi sezon başka takım şampiyon olcaktı ama yine büyüklerden biri aldı koltugu hayırlısı olsun..
tamam anlaşıldı sivas kendi eliyle şampiyonluğu ısmarlıcak bize.
kucer06 kardeşim bu liderlik size 7 gün armağan ettik ki siz yatağınızda rahat uyuyasınız diye sizi önce türkiye kupasında fenerbahce sonrada lig maçında galatasaray yenecek
düşüncem oki önümüzdeki pazar beşiktaş ankaragücü nü yenerse şampiyon olur
ama net söyliyorum ankarada ankaragücüne mağlup olacak bir ihtimal bereberlik alır
demedi demeyin aha yazdım...ama buna rağmen sivas beni hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor şunun şurasında tarih yazmana ramak kalmışken çık oyna be kardeşim
ayıp yahu geçen hafta antep bu akşam büyükşehir pes doğrusu...
Şampiyon olmasakta şu fenere kupayı vermeyelim yeter bu sefer onlarla görülecek hesabımız var
KARGALAR SÜRÜ İLE KARTALLAR YANLIZ UÇAR
![]()
dostum senin avatarın sivas ama mesajların fenerbahçe kokuyor anlamış değilim
NOT: özür dilerim bülent hocanızın eski bir fenerli olduğunu unutmuştum sivasın 2 maçı fenere niye kaybettiği,ni futboldan anlamayanlar bile bilir seneye BÜLENT hoca fenere gelirse şaşmam![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri