REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: Beşiktaş Lider

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum senin avatarın sivas ama mesajların fenerbahçe kokuyor anlamış değilim
    NOT: özür dilerim bülent hocanızın eski bir fenerli olduğunu unutmuştum sivasın 2 maçı fenere niye kaybettiği,ni futboldan anlamayanlar bile bilir seneye BÜLENT hoca fenere gelirse şaşmam
    Kardeş doğuştan SİVAS'LIYIZ ama FENERBAHÇE'YİDE seviyorum yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şampiyon beşiktaş herkes rahatına baksın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı enesol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şampiyon beşiktaş herkes rahatına baksın
    dostum teşekkürler inşallah sizde avrupaya gidersiniz avrupada başarılarınızı unutmadık:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kucer06 kardeşim bu liderlik size 7 gün armağan ettik ki siz yatağınızda rahat uyuyasınız diye sizi önce türkiye kupasında fenerbahce sonrada lig maçında galatasaray yenecek
    xxman kardeşim yine başkalarından umut beklemeye başladın hep böyle yapıyorsun Geçen hafta Fener size yeniden umut vermişti ama boşmuş demekki şampiyon olmak için futbol oynamak lazımmış.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri