çok yakınımızda bi sansui satıcısı vardı zamanında az ekmeğini yemedik
çok yakınımızda bi sansui satıcısı vardı zamanında az ekmeğini yemedik
acıklamalarınıza tesekkurler
Yorumda böyle yazılmışdaha önce next uydu alıcısı aldım ve yaklaşık 100 tl idi.ve soket yeri bile yoktu ve çalışmıyordu.iade ettim.sansuı nin eski modelini evde kullanıyor ve memnundum.şimdiSPV 7000 80 GB PVR yi aldım. Kaydedebi liyor ve seyredebiliyorum.HATTA YAZLIK İÇİN İKİNCİSİNİ ALACAGIM . TAVSİYE EDERİM.bu işin ustaları daha iyi bilirki sansui yaramaz sanırım
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
param olsa alacağım cihazlardan bir tanesi topfielde çevirip kullanmak istiyorum kullanmaya gelince öle herkezin kulllanabileceği bir cihaz değil. yanlış yazılım atıldığı zaman çoğu cihazın flaşı zarar görür helekı bu cıhazlar bu konuda daha nazik diebilirim ama benım alacağım cihazlar arasında. ama kimseye tavsiye etmem sonuç olarak diğer cihazlardan karışık.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Merhaba arkadaşlar sansui pvr nin 2 değişik çeşidi var bir tanesi sansuinin kendi cihazı diğeri ise topfielt tabanlı kendi cihazı olandan uzak durmanı tavsiye ederim. Fakat geçenlerde bir müşterim netten almış inceledim menü Topfield menü gerçi tam olarak inceleme fursatım olmadı ama incelemeden almayınız fiatın bu kadar düşmeside düşündürücüdür Saygılarımla
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri