REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: En Üst Versiyona Geçtik!!! Super Özellikler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    "tkyfrm" nedir arkadaşım ?

orayla burayı karıstırmayın, kıyaslamarınızda icinizde kalsın,bizim elimizden gelen bu shoutbox mümkün değil deniyorsa değildir, teşekkur butonu olayına döndürmeyelim..
    kardesım bende zaten ısrarda bulunmuyorum.sadece serkanla fıkır alıs verısı yaptık o kadar.
    Konu HCakir tarafından (10-05-2009 Saat 23:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: iki forumu kıyaslayarak magazini siz yapmıs oluyorsunuz..ortamı germeye lûzüm yok..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardesım bende zaten ısrarda bulunmuyorum.sadece serkanla fıkır alıs verısı yaptık o kadar.
    uzatmayın konuyu dagıtmayın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    uzatmayın konuyu dagıtmayın..
    aynen:45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerinize vede emeğinize saygılar harika olmuş hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel olmuş emeğinize sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tam 6 saattir ugrasıyorum ve eksiklikler bitti.Herkese hayırlı olsun tekrardan.Uyeler grup kurabilirler bunu profillerini test ederek görebilirsiniz..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tam 6 saattir ugrasıyorum ve eksiklikler bitti.Herkese hayırlı olsun tekrardan.Uyeler grup kurabilirler bunu profillerini test ederek görebilirsiniz..
    hayırlı olsun forum kullanıcılarına....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun böylesine büyük bir forumun da yapması icab eden buydu tekrardan hayırlı olsun allah mahçup etmesin...

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri