Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Ekonomik Krızin Etkisinden Çıkabildinizmi?

Katılımcı sayısı
352. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

53 15.06%
  • Hayır

299 84.94%
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
35 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Ekonomik Krızin Etkisinden Çıkabildinizmi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

durmak yok yolsuzluğa devam......yaşasın acil kömür partisi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ateşelektronik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    durmak yok yolsuzluğa devam......yaşasın acil kömür partisi.
    krızın sıyasetle alakası yok dunyada global krız var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben hiç krize girmedimki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kriz var mı, yok mu gidin kahvecilere bir sorun bakalım sizlere neler anlatacaklar. Adamlar bakkal defteri gibi borç defteri tutmaya başladılar. Bu defter, esnaf çayı için değil, normal müşteriler için tutulan defter. Sayfalar dolusu. Bazı arkadaşlar halimize şükür demişler. Hep şükürü biz söylüyoruz. Bir beyde şükür dese ya! Onların kapısından hiç şükür geçmiyor nedense? Bu şükürler hep garibanın, fakir, fukaranın ocağına yuva kurmuş galiba? Neyse gene de şükür, şükür.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yılbaşından beri maffolduk çalıştıım yerden dogru dürüst maaş alamıyorum işyeri hadımköydeydi bayrampaşaya taşındı küçülme yoluna gitti 25 senelik sanatkarım böyle kötü kıriz görmedim hamdolsun teet geçiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ankette evet oyu veren şu 37 kişiyi merak ediyorum acaba başka bir ülkede filanmı yaşıyorlar yoksa evet demelerinin altında partizanlıkmı var nasıl bu kadar tuzu kuru oluyorlar anlamak istiyorum bir türlü anlamak için ucundan tutabileceğim hiç bir şey bulamıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla ben dahada fazla hissediyom, Çünkü kıştı dedik bahar gelir işler düzelir ama nafile dahada berbat oldu. Başbakanda hergün çıkıp kriz bizi teğet geçmiş diyor utanmadan millet açliktan ölüyor
    Konu @AHMET tarafından (14-05-2009 Saat 00:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu ankette evet oyu veren şu 37 kişiyi merak ediyorum acaba başka bir ülkede filanmı yaşıyorlar yoksa evet demelerinin altında partizanlıkmı var nasıl bu kadar tuzu kuru oluyorlar anlamak istiyorum bir türlü anlamak için ucundan tutabileceğim hiç bir şey bulamıyorum.
    usta sadece alkışlıyorum.ben kendi adıma söyliyeyim partizanı iki şekilde biliyorum.birincisi futbol takımı partizan ikincisi yabancı bir parça varya disco disco partizan.... (espri olsun diye yanlış anlaşılmasın)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

malesef bazılarının dediği gibi teğet geçmedi.belki geçti ben tam teğetteydim bilemiyorum.hayırlısı bakalım.dedikleri gibi durmak yola devam.one minute demeden devam...))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

En son alınan uçak 62 milyon dolarcık
    Pırlantanın kdv si sıfır
    Araba vergileri düşürüldü
    Lüx teknelerden alınan vergi oranları düşürüldü
    birileri krizmi dedi Bizdemi Yok canım ne krizi yav
    uçak alın pırlanta ticareti yapın, Araba alın,Çiflikler kurun çocuklarınızı Amerikada okutun.
    Ben yapamıyorum hatta aç karnımı zor doyuruyorum eh oda benim beceriksizliğim olsa gerek

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri