REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Ekonomik Krızin Etkisinden Çıkabildinizmi?

Katılımcı sayısı
352. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

53 15.06%
  • Hayır

299 84.94%
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
35 sonuçtan 31 ile 35 arası

Konu: Ekonomik Krızin Etkisinden Çıkabildinizmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işten çıkarmalar değil işe alınmalar başladığı zaman ekonomik krizden çıkarız diye düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasalara bir sorum var kriz neden var ne olduda krız var bana bir tane mantıklı bır sebep dıyemezsınız krızın sebeplerı sıyasetcıler degıl halk tır sunu unutmayın basımaza gelenler kendı ellerımızle yaptıklarımızdır...... aranımda kac tane esnaf var bılmıyorum soruyorum bu mıllet yemıyor içmıyormu gıyınmıyormu krız var dedınız kdv dustu sıfır oto bulanamadı bu nasıl krız sadece bahane krız var ben 32 yasındayım 20 senedır calısıyorum eskıyı hatırlıyorum iş olmazdı izine cıkardık paramızı alırdık ama sımdı durum ne krız var efendım parasız izin krız var dersın gıdıp çin malları alırsın ucuz dıye hiç düsünmesın bu mal ithal ucuz ya alırsın dusunmezsın kendı yaptıgın malı kım alacak dıye gidersin büyük marketlere butun alıs verısını oradan yaparsın hıc dusunmesın mahallende bulunan esnaf ne yapacak işte bunun gibi seylerı dusunmedık bu hale dustuk ve bunlar iyi gunlerımız ..... -

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vallahi halkımız kriz yüzünden inim inim inlerken kriz sadece devlet büyüklerimizi ve vekilleri teet geçti maaşları malum en az vekil maaşı 8-ila 10, bin tl bağkur emekli maaşı 280tl kalkın siz karar verin kriz kimi teet geçer bunu halkımızın derin görüşlerine bırakıyorum saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kriz sadece çalışanları vurdu malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anketimizin suresi sona ermiştir

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri