iþten çýkarmalar deðil iþe alýnmalar baþladýðý zaman ekonomik krizden çýkarýz diye düþünüyorum
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
iþten çýkarmalar deðil iþe alýnmalar baþladýðý zaman ekonomik krizden çýkarýz diye düþünüyorum
arkadasalara bir sorum var kriz neden var ne olduda krýz var bana bir tane mantýklý býr sebep dýyemezsýnýz krýzýn sebeplerý sýyasetcýler degýl halk týr sunu unutmayýn basýmaza gelenler kendý ellerýmýzle yaptýklarýmýzdýr...... aranýmda kac tane esnaf var býlmýyorum soruyorum bu mýllet yemýyor içmýyormu gýyýnmýyormu krýz var dedýnýz kdv dustu sýfýr oto bulanamadý bu nasýl krýz sadece bahane krýz var ben 32 yasýndayým 20 senedýr calýsýyorum eskýyý hatýrlýyorum iþ olmazdý izine cýkardýk paramýzý alýrdýk ama sýmdý durum ne krýz var efendým parasýz izin krýz var dersýn gýdýp çin mallarý alýrsýn ucuz dýye hiç düsünmesýn bu mal ithal ucuz ya alýrsýn dusunmezsýn kendý yaptýgýn malý kým alacak dýye gidersin büyük marketlere butun alýs verýsýný oradan yaparsýn hýc dusunmesýn mahallende bulunan esnaf ne yapacak iþte bunun gibi seylerý dusunmedýk bu hale dustuk ve bunlar iyi gunlerýmýz ..... -
vallahi halkýmýz kriz yüzünden inim inim inlerken kriz sadece devlet büyüklerimizi ve vekilleri teet geçti maaþlarý malum en az vekil maaþý 8-ila 10, bin tl baðkur emekli maaþý 280tl kalkýn siz karar verin kriz kimi teet geçer bunu halkýmýzýn derin görüþlerine býrakýyorum saygýlarýmla![]()
Kriz sadece çalýþanlarý vurdu malesef
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri