Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: sata driverlı xp

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sata driverlı xp

selam ustlar elimde sumsung sata hdd var vista işletim sistemi kurulu ben bunu xpye çevirmek istiyorum bunu için sata driverli xp lazım bend xp cdleri hdd görmüyor bana sata driveri xp lazım siteye koyarsanız sevinirim yanlız imaj cd olarak siteye koyun boot olması için şimdiden teşekurler kolaygelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aşağıdaki linki incele arkadaşım full sata

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyide bendede saha hdd var ve normal bi xp cdsiyle normal bi şekilde format atabiliyorum sata driver ilkdefa senden duydum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aşağıdaki linki incele arkadaşım full sata

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    volkan arkadaşım senin verdiğin işletim sistemide modifiyeli modifiyeli işletim sistemlerinde ileriki zamanlar sorun çıkarmaya başlar ben pek önermem modifiyeli işletim sistemlerini en iyisi orjinal olanları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    volkan arkadaşım senin verdiğin işletim sistemide modifiyeli modifiyeli işletim sistemlerinde ileriki zamanlar sorun çıkarmaya başlar ben pek önermem modifiyeli işletim sistemlerini en iyisi orjinal olanları
    bir buçuk senedir 2008 ultımedıa xp kullanıyorum normalınden 2 kat daha iyi tncxp yi 2 yıldan fazla oldu oda canavar gibi yanı anlayacağın denemeden pek konu vermem arkadaşım eğer pc de sağlam vırus programı yoksa ve c sürücüsünü çok kurcalarsan her pc çöker.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir buçuk senedir 2008 ultımedıa xp kullanıyorum normalınden 2 kat daha iyi tncxp yi 2 yıldan fazla oldu oda canavar gibi yanı anlayacağın denemeden pek konu vermem arkadaşım eğer pc de sağlam vırus programı yoksa ve c sürücüsünü çok kurcalarsan her pc çöker.
    vallaha sende haklısın ama ben sorun yaşadığımdan önermiyorum s adece ben deiğil bir kaç arkadaşım da yanı şekilde sorunlar yaşadı oyunlar açılmadı program yüklenmedi falan filan sistemi soracak olursan geçen sene full donanımlarla topladım bi pc

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vallaha sende haklısın ama ben sorun yaşadığımdan önermiyorum s adece ben deiğil bir kaç arkadaşım da yanı şekilde sorunlar yaşadı oyunlar açılmadı program yüklenmedi falan filan sistemi soracak olursan geçen sene full donanımlarla topladım bi pc
    volkan benım pc ye bir sene önce tncxp kurdu bir senedir tık demeden çalışıo allah razı olsun kendısınden.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri