Teþekkur: 0
Beðeni: 0
yav bu sivas su koyverdi. ne güzel þampýyon olacaktý fener beþiktaþý yendý ne guzel bir koz verdý ama iki haftadýr ust uste yenýlgi.
yaný bu ne demek 3 büyükler yoksa bu lig yok bu kadar kötü bir sezon yok yav. zaten sivas þampiyonlar ligi için yeterli bir kadroya sahýp deðil. bu sene 2 büyükler iyi olsaydý sivas belký daha aþaðýlarda olurdu. sonuç olarak beþiktaþ bu noktadan sonra þampiyonluðu vermez.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
sivasýn baþkanýn bi lafý vardý bizi þampiyon etmicekler demiþti ve sözü tuttu beþiktaþa kaptýrdý bi sezon baþka takým þampiyon olcaktý ama yine büyüklerden biri aldý koltugu hayýrlýsý olsun..
tamam anlaþýldý sivas kendi eliyle þampiyonluðu ýsmarlýcak bize.
kucer06 kardeþim bu liderlik size 7 gün armaðan ettik ki siz yataðýnýzda rahat uyuyasýnýz diye sizi önce türkiye kupasýnda fenerbahce sonrada lig maçýnda galatasaray yenecek
düþüncem oki önümüzdeki pazar beþiktaþ ankaragücü nü yenerse þampiyon olur
ama net söyliyorum ankarada ankaragücüne maðlup olacak bir ihtimal bereberlik alýr
demedi demeyin aha yazdým...ama buna raðmen sivas beni hayal kýrýklýðýna uðratmaya devam ediyor þunun þurasýnda tarih yazmana ramak kalmýþken çýk oyna be kardeþim
ayýp yahu geçen hafta antep bu akþam büyükþehir pes doðrusu...
Þampiyon olmasakta þu fenere kupayý vermeyelim yeter bu sefer onlarla görülecek hesabýmýz var
KARGALAR SÜRÜ ÝLE KARTALLAR YANLIZ UÇAR
![]()
dostum senin avatarýn sivas ama mesajlarýn fenerbahçe kokuyor anlamýþ deðilim
NOT: özür dilerim bülent hocanýzýn eski bir fenerli olduðunu unutmuþtum sivasýn 2 maçý fenere niye kaybettiði,ni futboldan anlamayanlar bile bilir seneye BÜLENT hoca fenere gelirse þaþmam![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri