Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
39 sonuçtan 31 ile 39 arası

Konu: Yeni ADSL tarifeleri açıklandı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

telefon hattı bağlı olan şebeke postanesine yakın bir arkdaşım var o bile 4 mit alamamaktan şikayetçi idi bi ara kaldi ki 8 mit herkes postane telekom binasına yakın yerden ev mi tutcak adam gibi bi alt yapı yok memlekette

fiber optik olayına baktım izmirde 3 yer var 100 mit benim bulunduğum yere 2 - 3 yıl içinde geleceği söyleniyor firma tarafından

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tarifelerdeki Al-sat modeli özel şirketler için belirlenmiş rakamlar.Tekil kullanıcılar o fiyattan kullanamaz yani. Özel bir servis sağlayıcı firma örneğin 1024/256 kbps hızdaki erişim paketini 32 ytl civarı alabilecek ve kendi belirleyeceği fiyattan müşteriye satacak.Kısacası fiyatlarda çok bir değişim olmayacak bence..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim tarifem limitsiz ayda 45000 50,000 civarında nette para veriyorum kotayı aşmayım diye limitsize geçtim şimdi ginemi kota var limitsizde de anlamadım herkez ayrı bir açıklama yapmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar bizimle dalga geçiyorlar bence neymiş efendim suistimali önleyeceklermiş adı üstünde tarifen sınırsız ben istersem 50 gb istersem 1 gb kullanırım sanane be kardeşim sen rekabet et bu gidişte başka internete geçerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdogancap Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunlar bizimle dalga geçiyorlar bence neymiş efendim suistimali önleyeceklermiş adı üstünde tarifen sınırsız ben istersem 50 gb istersem 1 gb kullanırım sanane be kardeşim sen rekabet et bu gidişte başka internete geçerim

:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya ne karıştırıyorsunuz ki onlar bi şekilde öperler ugraşmayın kafayı yormayın...!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunların hepsi yalan bugün iş yeri için telefon abonelik almaya gittim türk telekom bayisine burada yazan tarifeyi sordum öyle birşeyin olmadığını söylediler bu konuyla milleti meşgul etmeyin lütfen...
    Konu Hikmet™ tarafından (17-05-2009 Saat 16:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunların hepsi yalan bugün iş yeri için telefon abonelik almaya gittim türk telekom bayisine burada yazan tarifeyi sordum öyle birşeyin olmadığını söylediler bu konuyla milleti meşgul etmeyin lütfen...
    aynen bende aradım az önce
    haberleri bile yok

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri