Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
39 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yeni ADSL tarifeleri açıklandı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yeni ADSL tarifeleri açıklandı

Sınırlı ve sınırsız paketlere ek olarak herhangi bir hız garantisi verilmeyen esnek paketler de seçenekler arasına eklendi. Esnek paketlerde hız garantisi bulunmuyor. Maksimum 8 MBit'e kadar hıız seçeneği sunuluyor. Kullanıcının bağlı bulunduğu santralin durumuna göre hız otomatik olarak verilecek.
    Toptan fiyatlaır açıklayan Türk Telekom, son kullanıcı fiyatlarını servis sağlayıcılara bıraktı. Esnek paketlerde Adil Kullanım adı altında eklenen özel bir madde ile eğer kullanıcı 15 GB veri kullanımını aşarsa hızı otomatik olarak 512 MBit'e düşecek. Bir sonraki ayda ise hızı normale döndürülecek.
    İşte Türk Telekom'un açıkladığı toptan satış fiyatları:

Öte yandan son kullanıcı tarifelerini açıklayan ilk firma Türk.Net oldu. Firma kotal ve kotasız tarifelerle esnek paketin duyurusunu yaptı. 4 GB kotalı, 6 GB kotalı ve kotasız olmak üzere üç farklı seçenekten oluşan kampanya kapsamında TurkNet, tüm kullanıcılarını 8 Mb/sn’ye kadar bağlanabilecekleri en yüksek hızda internete bağlıyor:
    Konu Simba tarafından (13-05-2009 Saat 23:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi aladığım kadarı ben her ay 30 tl net parası verıom bu paraya sınırsın 1024 kullanabilecem bu güzel bir gelişme.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

45 tl sınırsız kullananların tarfise şimdi nasıl oluyor ? hızmı artıyor net bilen varmı
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şimdi aladığım kadarı ben her ay 30 tl net parası verıom bu paraya sınırsın 1024 kullanabilecem bu güzel bir gelişme.
    tam ne demek istediğini anlamadım volkan ama zatez 4gb kota kulanıcıları yani biz 1024/256 kulanıyoruz.iyi oldu dediğin neydi onu anlamadım ?:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnşallah inerde herkes sorunsuz baglanır.Bu kriz ortamında bu indirim iyi olur.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tam ne demek istediğini anlamadım volkan ama zatez 4gb kota kulanıcıları yani biz 1024/256 kulanıyoruz.iyi oldu dediğin neydi onu anlamadım ?:49:
    ben aylık 30 dana aşağı net parası vermıom hatta geçen ay aşmışım olayı 55 tl gelmiş bol bol fırça yemıştşm. eğer 32 tl ye 1024 sınırsız olursa benım için çok güzel olacak bunu demek istedim yav. analayacağın bana 4 gb falan yetmıo mumkunse sınırsız olcak inşşallah.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Adresindede kaynak var.Ama benb bu tarifeden anladıgım sınırsıza kot kaymuşlar gibi örnek 15 gb indirme hakkı var gibi geldi yoksa benmi yanılıyorum?
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 8 mb'lik internet kafa karıştırdı

Bugün yapılan açıklamada, 8 Megabit sınırsız ADSL'in 15 GB kota ile sınırlandırılması, kafaları karıştırdı. Bu yazıyı okumadan, ADSL aboneliğinizi değiştirmeyin!haberin devamı için tıklayın:

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Telekom yine saçmalamış. bir türlü adam gibi internet kullanamıcaz. Belli.
    Ver herkese 8mbt sınırsız 15 tl. uğraşmasın işte kimse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1024 4 gb sınırlı kullanıyorum .. vede her ay kotayı aşıyorum . 1024 kotasız 32 tl ise geçmem daha mantıklı olacak

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri