Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234
39 sonuçtan 31 ile 39 arasý

Konu: Yeni ADSL tarifeleri açýklandý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

telefon hattý baðlý olan þebeke postanesine yakýn bir arkdaþým var o bile 4 mit alamamaktan þikayetçi idi bi ara kaldi ki 8 mit herkes postane telekom binasýna yakýn yerden ev mi tutcak adam gibi bi alt yapý yok memlekette

fiber optik olayýna baktým izmirde 3 yer var 100 mit benim bulunduðum yere 2 - 3 yýl içinde geleceði söyleniyor firma tarafýndan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tarifelerdeki Al-sat modeli özel þirketler için belirlenmiþ rakamlar.Tekil kullanýcýlar o fiyattan kullanamaz yani. Özel bir servis saðlayýcý firma örneðin 1024/256 kbps hýzdaki eriþim paketini 32 ytl civarý alabilecek ve kendi belirleyeceði fiyattan müþteriye satacak.Kýsacasý fiyatlarda çok bir deðiþim olmayacak bence..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim tarifem limitsiz ayda 45000 50,000 civarýnda nette para veriyorum kotayý aþmayým diye limitsize geçtim þimdi ginemi kota var limitsizde de anlamadým herkez ayrý bir açýklama yapmýþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunlar bizimle dalga geçiyorlar bence neymiþ efendim suistimali önleyeceklermiþ adý üstünde tarifen sýnýrsýz ben istersem 50 gb istersem 1 gb kullanýrým sanane be kardeþim sen rekabet et bu gidiþte baþka internete geçerim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý erdogancap Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bunlar bizimle dalga geçiyorlar bence neymiþ efendim suistimali önleyeceklermiþ adý üstünde tarifen sýnýrsýz ben istersem 50 gb istersem 1 gb kullanýrým sanane be kardeþim sen rekabet et bu gidiþte baþka internete geçerim

:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya ne karýþtýrýyorsunuz ki onlar bi þekilde öperler ugraþmayýn kafayý yormayýn...!...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunlarýn hepsi yalan bugün iþ yeri için telefon abonelik almaya gittim türk telekom bayisine burada yazan tarifeyi sordum öyle birþeyin olmadýðýný söylediler bu konuyla milleti meþgul etmeyin lütfen...
    Konu Hikmet™ tarafýndan (17-05-2009 Saat 17:38 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bunlarýn hepsi yalan bugün iþ yeri için telefon abonelik almaya gittim türk telekom bayisine burada yazan tarifeyi sordum öyle birþeyin olmadýðýný söylediler bu konuyla milleti meþgul etmeyin lütfen...
    aynen bende aradým az önce
    haberleri bile yok

Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri