Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: saygý deðer forum yöneticileri

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart saygý deðer forum yöneticileri

sayýgýdeðer forum yöneticileri spor bölümüne yazmýþ olduðum bir mesaj ve açmýþ olduðum konu PENCERE77 tarafýndan ýsrarla kilitlenmesi burda spor yorumu yapmanýn yada yazmanýn suç olmasý gibi bir anlayýþý kabul edilemez
    benim beþiktaþ taraftarý olmam ve konuyu kapatan arkadaþýmýn fenebahçeli olmasý forumun sadece fenerbahçe taraftarlarýna ait olduðu duygusuna kapýlýyorum
    açýlan ve açýlacak tüm konularýn bu þekilde kilitlenmesi
    forum kurallarý ile deðil sadece konuyu kilitleyen arkadaþýmýn fanatik bir fenerbahçeli olmasý galiba sebep ancak bu olabilir ben bu konu düzelene kadar forumda hiçbir konuya cevap yazmama ve konu açmama kararý aldým umarým bu haksýz davranýþý siz deðerli forum yönetimi tarafýndan düzeltilir düzelttilmediði taktirde forumda yokum saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþýmýz konu hakkýnda gerekli açýklamayý zaten yapmýþ
    üstelemenizin ne alemi var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

oldu üstadým ben tüm fenerbahçeli forum ynetimini karþýma almýþ oldum galiba forumun hepsi fenerbahçeli imiþ bir ben beþiktaþlý olaraak foruma tuttuðum takýmým hakkýnda yorum yazmakla hata yapmýþým bende beþiktaþlýlarý kabul edecek serbestce yorum yazabileceðim bir forum bulurumkendime oldu tüm forum üyeleri ve supersat foruma iyi feberbahçeli günler saygýlarýmla hoþcakalýn bu son mesajýmdý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yahu bizde cimbomluyuz...
    sade fenerliler yok...
    sýkma canýný...
    selametle.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn

Alýntý sensi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    oldu üstadým ben tüm fenerbahçeli forum ynetimini karþýma almýþ oldum galiba forumun hepsi fenerbahçeli imiþ bir ben beþiktaþlý olaraak foruma tuttuðum takýmým hakkýnda yorum yazmakla hata yapmýþým bende beþiktaþlýlarý kabul edecek serbestce yorum yazabileceðim bir forum bulurumkendime oldu tüm forum üyeleri ve supersat foruma iyi feberbahçeli günler saygýlarýmla hoþcakalýn bu son mesajýmdý
    Ne alakasý var FB olmamýn yanlýþ konuya yanlýþ yorumlar yapýyorsunuz
    sonrada hatayý bizemi atýyorsunuz.Bence sorun hala sizde ama anlamak istemiyorsunuz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sensi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sayýgýdeðer forum yöneticileri spor bölümüne yazmýþ olduðum bir mesaj ve açmýþ olduðum konu PENCERE77 tarafýndan ýsrarla kilitlenmesi burda spor yorumu yapmanýn yada yazmanýn suç olmasý gibi bir anlayýþý kabul edilemez
    benim beþiktaþ taraftarý olmam ve konuyu kapatan arkadaþýmýn fenebahçeli olmasý forumun sadece fenerbahçe taraftarlarýna ait olduðu duygusuna kapýlýyorum
    açýlan ve açýlacak tüm konularýn bu þekilde kilitlenmesi
    forum kurallarý ile deðil sadece konuyu kilitleyen arkadaþýmýn fanatik bir fenerbahçeli olmasý galiba sebep ancak bu olabilir ben bu konu düzelene kadar forumda hiçbir konuya cevap yazmama ve konu açmama kararý aldým umarým bu haksýz davranýþý siz deðerli forum yönetimi tarafýndan düzeltilir düzelttilmediði taktirde forumda yokum saygýlarýmla
    Selam

Öncelikle uslubunuzu hic begenmedigimi belirtmek isterim,daha uygun bir dille bu durumu bizlere belirtseydiniz daha farklý bir yaklasým icine girerdik,sorunun cözümü nedir ona yönelirdik... Fakat ;

" Ben artýk forumda yokum ya konuyu acýn yada ben gidiyorum,bu son mesajým vs. " bunlar hos degil ve sizde takdir edersiniz ki bu forum sizin sayenizde dönmüyor.

O yüzden secim sizin girmek istemiyorsanýz cýkýs sað üst taraftadýr..

Konu Kapanmýstýr

Saygýlarýmla
    Konu HCakir tarafýndan (14-05-2009 Saat 18:58 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

forumdaki geçmiþ mesajlarýný ýncelediðimde hep fenerbahçe ile ilgili gerilim mesajlarý yazdýðýný ama bunlardan sadece bir iki tanesinin silinmesi yada kitlenmesi senin aklýna forumda fenerbahçe yönetimi var gibi bir þey aklýna gelmiþ ozaman bende senin yazdýklarýna bakarsam sendede fenerbahçe düþmanlýðý var. sence böle düþünmek doðrumu..

forumda gerginlik yaratacak mesaj ve konu olursa kýtlenýr silinir buna kimse yorum yapamaz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri