REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: ohbe Aragones dönemi bitti!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adama bisürü tazminat ödeyeceker bide. fenerliler elerine gecen parayı maç bileti,forma,vs. şeyler için harcasınlar elin dedesi tazminat adı altında bunları toplayıp gitsin iyimi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tühh yaaa. ne güzel gidiyordu FB böle. :P

şaka şaka.. iyi oldu gönderilmesi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bütün suç teknik adamda değil,futbolcularda ruh olacak.İsterse dünyanın en iyi teknik adamı gelsin FB de bu ruh varken yine başarılı olamaz.Dileğim futbolcuların çoğunun gönderilerek yeni kalite futbolcu getirilmeli.Hemde kendi insanımız olsun. Yabancılardan fazla verim almamız mümkün değil bu sistemle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

FB için en hayırlısı oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ligin ilk haftası gonderilmesi lazımdı ama neyse.Umarım basına zico gibi aklı basında birini getirirler yada zicoya yalvarmak lazım tekrar gel falan diye.

Bence'de Haklısın Ustam.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğru söylüyorsun kucer usta keşke gitmeseydi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hala neyi bekliyor bu yönetim anlamadım gondermesın gorevden alsın uzerıne teknık dırektor getırsın eger adamda biraz onur varsa gider zaten ama hala onu göndermeyen yönetımı kınıyorum umarım yönetımde gider haftaya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ceydonmez Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çok üzüldüm

çok belli oluo gerçekten. yasını tutuosunuz. burdan belli oluo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazık oldu adama 2 yıl daha kalsaydı ne güzel fenerbahçeyi tarihe gömecekti.. Çok yazık...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alusta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazık oldu adama 2 yıl daha kalsaydı ne güzel fenerbahçeyi tarihe gömecekti.. Çok yazık...
    merak etme onu getiren hala kulubün başında seneye aragones'i bile aratır getireceği kişi aziz yıldırım saddam'dan bile tehlikeli yakında obama'ya mektup yazacam zaten gelsin kurtarsın bizi bundan yoksa gideceği yok

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri