Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Profil Guncelleme Uyarısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Profil Guncelleme Uyarısı

Yeni versiyona gectik ve profillerde bazı duzenlemeler yaptık.Bu duzenlemelerden bir kaçını profilinizde görebilirsiniz.Profilini tamamlamayanlar malesef forumdan yararlanamaz.

Herkese Bilgisine
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben güncelledim
    foruma hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizde girmek için güncelledik ben uzaydan katılıyodum ama maalesef öle bir seçenek olmadığı için kabul etmıo.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bizde girmek için güncelledik ben uzaydan katılıyodum ama maalesef öle bir seçenek olmadığı için kabul etmıo.
    o seçeneği serkan usta sadece mustafa topaloğlu için ayırmış hemde erken rezervasyon yapılmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o seçeneği serkan usta sadece mustafa topaloğlu için ayırmış hemde erken rezervasyon yapılmış
    nerden bilion belki ben topaloğluyum

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nerden bilion belki ben topaloğluyum
    yok usta sen olamazsın sen ancak marslı olabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sabah bende güncelledim bilgileri....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vay be serkan hoca yanı sen bu yıl cok guzel yapılanmalar yaptın forumun kanını tazzeledın degıstırdın..elne saglık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

prrofil güncellemesi iyi oldu plakayla şehir adı yoktu o gelmiş dahada yenilik var eline saglık degişim iyidir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm hayırlı olsun herkese

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri