REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D smart paket fiyatları(15 mayıs itibariyle)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 D smart paket fiyatları(15 mayıs itibariyle)

Sinema Paketi : 15 TL/ay
    149 TL/yıl

Aile Paketi : 20 TL/ay
    199 TL/yıl

Full Paket : 25 TL/ay
    249 TL/yıl

Full HD Paket : 299 TL/yıl

KAYNAK: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fıyatlar düştümü?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Eski fiyatlar

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fıyatlar düştümü?
    Sinema Paketi :99 TL/yıl

Aile Paketi :149 TL/yıl

Full Paket : 199 TL/yıl

Full HD Paket :249 TL/yıl

Bu fiyatlar eski fiyatlardır.ilk mesajda yeni fiyatlar.yani fiyatlar hem yükseldi hemde aylık sisteme geçildi...(yıllık sistem devam ediyor)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d-smart kafayı tırlat aklınızı başınıza alın arkadaşlar gittiğiniz yol yol değil fiyatlara bakın fiyatlara!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    d-smart kafayı tırlat aklınızı başınıza alın arkadaşlar gittiğiniz yol yol değil fiyatlara bakın fiyatlara!!!
    Usta bedavaya full paket izliyorum.isterlerse 500 tl olsun....benim için farketmiyo....

ama insanların izlemesi için fiyatlar bence makuldur.biraz daha yukarı çekerlerse fiyatları almak bence hesaplı olmaz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usta bedavaya full paket izliyorum.isterlerse 500 tl olsun....benim için farketmiyo....

ama insanların izlemesi için fiyatlar bence makuldur.biraz daha yukarı çekerlerse fiyatları almak bence hesaplı olmaz...
    nasıl bedava?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nasıl bedava?
    vallaha bende anlamadım ama bi ara telefon kablomu takıp full paket izliyom dediydi oda nasıl oluyor bilmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl bedava?
    Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vallaha bende anlamadım ama bi ara telefon kablomu takıp full paket izliyom dediydi oda nasıl oluyor bilmiyorum
    Fazla kurcalamayın hepiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl bedava?
    d smart cihaza telefon hattı bağlı.(legal yani. illegal değil)
    geçen aylarda mesaj göndermişlerdi.d smart cihazaınıza telefon hattı na bağlayın diye.bende bağladıktan 1-2 hafta sonra açıldı tüm kanallar.şuanda bedava full paket.
    kampanya bitmiştir bu arada merak eden varsa eğer..
    Konu pencere77 tarafından (16-05-2009 Saat 23:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

sen izliyorsun başkaları?
    seneyedemi bedava izleyeceksin?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri