REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
23 sonuçtan 21 ile 23 arası

Konu: G.Saray'ın UEFA Kupası tesadüf, çünkü'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    galatasaraylı kızmasın dogru dıyor aziz yıldırım çünkü galatasarayrın ondan baska basarısı yok gecen sene fenerın ceyrek fınalıde tesaduftu
    sevgili dostum wtwt99 Galatasarayın şampiyonlar ligi çeyrek final,şampiyon kulüpler yarı final süper kupa şampiyonluğunu herhalde unuttun. ondan başka başarısı yok demekle sanıyorum başka birşey demek istedin sayın yıldırımın GS hazır değildi paraya dönüştüremedi meselesine gelince GS DÜNYA ŞAMPİYONU olsa gene paraya dönüşmez malesef GS TARAFTARI TAKIMINA SAHİP ÇIKMIYOR Anketlere bakarsan GS taraftarı yüzde olarak diğer takım taraftarlarından çok ama ne GS mağazalarından alış veriş yapar ne maça gitmek için bilet alır maç yayını yapan firmalar FB taraftarı olmasın batarlar araştırsınlar dekoder alanların büyük çoğunluğu FB lidir GS taraftarı FANATİK DEĞİL bu ne olursa olsun değişmez GS DÜNYA ŞAMPİYONU OLSADA.SELAMLAR
    İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3 tane fıkra yazdım sadece espri olsun diye volkan kardeş alaycı mesaj dedin , polemik dedin sadece okunur belki diye yazdım .bidaha da yazmam cevap mevap rahat ol.küfür yazmadık ya !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

UEFA kupası,süper kupa,lig şampiyonluğu bunların hepsi aynı sene içinde alındıysa ve ezeli rakibimiz fenevbahçe başkanı da bunu tesadüf diyorsa bu cimbom ağzıyla kuş tutsa beğendiremez bu fenevbahçelilere gerçi umurumuzda değil ama tesadüf olsun CİMBOM un olsun ayrıca bu fenevbahçe başkanı polemikte ve gündemi saptırmada bir dünya birincisi sana ne kardeşim cimbomun uefa kupası tesadüf olup olmadığı sen bu senenin hesabını ver milyonlarca dolar harcayıp hiç bir şey yapamamanın adam anında gündemi değiştiriyor ya ve gerçek FENERBAHÇE li arkadaşlara sözüm yok adamın arkasından gidip polemik yaratmak isteyen arkadaşlara gün doğuyor
    Konu harkan tarafından (18-05-2009 Saat 13:24 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri