G.Antep taraftarý beni üzdü"
Beþiktaþ’ýn devre arasýnda renklerine baðladýðý Gökhan Güleç, Gaziantep taraftarýnýn kendisini yuhalamasýna ve ýslýklamasýna üzüldüðünü söyledi.

Brezilyalý Ailton’un Hamburg’a transfer olmasýyla birlikte bu boþluðu doldurmaya çalýþan golcü oyuncu bunda da baþarýlý oldu. Gollerine Gaziantep’te de devam eden Gökhan, taraftara kýrgýn olduðunu açýkladý. Gaziantep’in ilk yetiþtiði yer olmasý hasebiyle kendisi için büyük önem taþýdýðýný vurgulayan Gökhan Güleç “Ben takýmýmýn kazanmasý için sahaya çýkýyorum. Gaziantepspor’a attýðým gole çok sevinemedim. Ama benim iþim bu. Attýðým golden sonra taraftarýn beni ýslýklamasý hiç hoþ deðildi.” ifadelerini kullandý. Hedeflerinin Türkiye Kupasý’ný kazanmak ve UEFA Kupasý’na katýlmak olduðunu belirten golcü oyuncu, “Takýmda bir rehavet havasý oluþtu. Bunun etkisini hissediyoruz. Kalan maçlarýmýzý kazanýp en azýndan ligi üçüncü sýrada bitirebiliriz. Ýki haftadýr son dakikalarda attýðýmýz gollerle maðlubiyetten kurtuluyoruz.” dedi.

Yýldýz futbolcu Beþiktaþ’ta oynadýðý 10 lig karþýlaþmasýnda 7 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. 816 dakika sahada kalýp bir de asist yapan Gökhan, Tigana’nýn da vazgeçemediði isimler arasýnda yer aldý. Türkiye Kupasý’nda dört maç oynayan golcü futbolcu iki gol attý. Gökhan’ý 6 golle Sergen izlerken, Ahmed Hassan 5, Tümer 5 ve Ailton da 5 gol attý.

Bu arada Beþiktaþ yarýn Türkiye Kupasý yarý final rövanþ maçýnda Gaziantepspor’u konuk edecek. Rakibini deplasmanda 3-1 yenen Siyah-Beyazlý takým, final için büyük bir avantajý elinde bulunuyor. Sakatlýðý bulunan Tümer’in ise bu maça yetiþtirilmeye çalýþýldýðý öðrenildi.