REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Tiyatrocular darbe icin yürüdü..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anlayışın için teşekkür ederim medeni bir şekilde yorum yapılıp fikir teatisinde bulunulduğu müddetçe sorun yok.Konu kişiselleştirilip yapılan yorumlar hakaretvari bir şekle girmeye başlayınca hepimiz için üzüleceğimiz sonuçlar ortaya çıkıyor buna lütfen müsade etmeyelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gün geleçek şimdikilerede güleçeğiz darbeci diye çünkü bunlarda diğerleri gibi başkalarının belemeleri amerika gözden çıkarsın bakalım kaç dakka iktidarda kalabilirler bir dayılandı arabanın içinde palyozla bile kurtulamadı sonra kuzu gibi ermeni kürt fener sorunlarını çözmeye başladı akıllı ol dendi akıllı oldular darbenin iyisini şu an iktidar yapıyor yapmaya çalışıyor yüzüne bulaştırmazsa tek icraatları sağlık reformundaki gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akp zihniyeti ül***i ne hale getirdi.bir çevrenize bakın.satılan türkiye toprakları elimizde ulusal değerlerimiz kalmadı .hepsi yabancıların elinde.eğitim sağlık sosyal güvenlik.herşey.nankör diyenler... gerçekleri söylemek ne zaman nankörlük oldu. bravo ve alkışlar sanatçılarımıza...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    neden gerçekleri konuştukları içinmi yoksa aydınlık bir türkiye istiyoruz dedikleri içinmi? dostum bu arada doktor olabilirsin hatta başbakan ya da cumhurbaşkanı ama sanatçı olamassın umarım bu söz sana biraz tanıdık gelmiştir :49:
    Bu insanlara sanatçı demek sanata hakaret olur.(Tabi ki bu benim görüşüm...)
    Hepsi gençliğinde devrimciyim mevrimciyim diyerek Türkiyenin en buhranlı zamanlarında ortalığı gerip eylem yaparak, okurken derslere girmeyip dışarıda taşlı sopalı kavga ederek, Amerika'nın ve İsrail'in zamanında, Türkiye'yi karıştırmak için sağ-sol kozunu kullandığında, bilinçli olarak veya olmayarak onların ekmeğine yağ sürercesine gerilimin ve kaosun merkezinde bulunuarak ve hala bu işlere şimdi bile devam ederek sonrada biz sanatçıyız,aydınız demekle ahkam kesilmez(sözüm ona).BU İNSANLARIN BU ÜL***E ZERRRE KADAR YARARI OLMAMIŞTIR, OLMAYACAKTIR DA...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunların işi gücüolmayan modası geçmiş gündem yaratıp biraz adısanı tekrar duyulması için yapılan ucuz bir numara olarak görüyorum..neyiniz eksik ne derdiniz var kardeşim..zorla camiie veya kuran kursunamı sizleri yolluyorlar yoksa peçe türbanmı taktırıyorlar,eğitimde ne olmuş laiklikle ilgili laiklik eğitim diyorsunuz...hayret birşeysiniz
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    neden gerçekleri konuştukları içinmi yoksa aydınlık bir türkiye istiyoruz dedikleri içinmi? dostum bu arada doktor olabilirsin hatta başbakan ya da cumhurbaşkanı ama sanatçı olamassın umarım bu söz sana biraz tanıdık gelmiştir :49:
    veysel kardeş türkiyenin sanatcıları bunlardanmı ibaret bunların aksini düşünen sanatcılarımızla bunları orantılarsak sanırım bunlar devede kulak kalır.SELAMLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlarda sanatın s yok bide sorarım size sanatcılık nedır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel soru sanatcılık nedir gülen gibi amerikadan hacivatcılık oynamaktır veya erbakan hoca gibi önce hırsızlığı tespit edilip mahkum olmak sonrada sayın gül tarafından ihtiyaclarını göremiyor diye ev hapsine mahkum olmak sonrada iranda devlet adamı sıfatıyla karşılanmak dahada kötüsü erbakanın affının sebebinin ortağı gül olamasından dolayı ben cumhurum yargılanamam denmesi adam kaç trilyon çaldı bilinmez aynı deniz feneri adamlar trilyonlara alışmışlar ya birde ergenekon olmasa ne olaçak bu hükümetin hali defalarca tartıştık bir icraatını gösterin hükümetin ergenekon şimdi birde kürdistan yaratma çabaları tiyatro ihtilal yapmaya çalışmaktır tiyatroyu oynayamıyanlar ortada son ne olaçak bakalım iç savaşmı ozaman tiyatro daha büyük bir sahnede oynanaçak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pardon arkadaşlar yazdığım yazılarıda boş verin ben yanılmışım demekki gerçekten türkiyede her şey güllük gülistanlık eğitim seviyeleri en üst düzeye çıkmış işsizlik yok türkiye de her şey dört dörtlük gidiyor halk rahat ve herkesin yüzü gülüyor varsın rahmetli
    türkan saylan gibi binlerce kız çocuğumuzu okutan o kadar hasta ve çaresize derman olmuş bir insanın evine baskın yapılsın suç unsuru aransın önemli değil türkiye yabancılara peş keş çekilsin ne olacak ki toprakmı bitecek değilmi? varsın çekilsin önemli değil eğitim de sağlıkta her konuda ama her konuda herşey dört dörtlük o yüzden yazdığım yazılardan ötürü sizlerden özür dilerim arkadaşlar lütfen bağışlayın beni

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    güzel soru sanatcılık nedir gülen gibi amerikadan hacivatcılık oynamaktır veya erbakan hoca gibi önce hırsızlığı tespit edilip mahkum olmak sonrada sayın gül tarafından ihtiyaclarını göremiyor diye ev hapsine mahkum olmak sonrada iranda devlet adamı sıfatıyla karşılanmak dahada kötüsü erbakanın affının sebebinin ortağı gül olamasından dolayı ben cumhurum yargılanamam denmesi adam kaç trilyon çaldı bilinmez aynı deniz feneri adamlar trilyonlara alışmışlar ya birde ergenekon olmasa ne olaçak bu hükümetin hali defalarca tartıştık bir icraatını gösterin hükümetin ergenekon şimdi birde kürdistan yaratma çabaları tiyatro ihtilal yapmaya çalışmaktır tiyatroyu oynayamıyanlar ortada son ne olaçak bakalım iç savaşmı ozaman tiyatro daha büyük bir sahnede oynanaçak

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri