REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: bir konuda yardımlarınızı rica ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bir konuda yardımlarınızı rica ediyorum.

konuyu nereye açacağımı bilimedim kusura bakmayın arkadaşlar.sizden ricam yabancı bir siteye üye oldum bana bir mail atmışlar inglzcem çok iyi değil tam olarak anlıyamadım nedemek istediklerini bana gelen mesajda... (In the future please use the provided "Thanks" button as it not only shows your appreciation, but also adds to the posters reputation within our forum. This also helps our content posters move up in ranking. This should be considered a warning and is being logged as such. If after reading the forum rules you still have some questions, feel free to PM me and I will try to help as best I can. )yazıyor.?? ingilizce bilen arkadaşlardan ricam üsteki yazıyı çevirebilirseniz çok makbule geçer saygılarımla..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gelecekte lütfen, onun sadece, senin takdirini göstermediği gibi sağlanan "Teşekkürler" düğmesini kullan, ama hem de bizim meydanımızın içinde poster şöhretine ekle. Bu hem de bizim memnun posterlerimizin, saymakta çıkarttığı yardımlar. Bu, bir uyarı düşünülmeliydi, ve aslında günlüğe kaydediliyor. Eğer meydanı okumaktan sonra, yönetirse, senin hala, bazı soruların var, his, PM'e beni özgür bırakır, ve ben, benim, yapabildiğim en iyi şekilde yardım etmeyi deneyeceğim.
    böle çevirdi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alakan için teşekkürler Özgür arkadaşım ama bendede böyle çevirdibirşey anlamadım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buraya gir ve aynen yaz ingilizce kelimeleri ben arattım böle çıktı..

Olarak değil sadece beğenisini gösterir Gelecekte "düğmesi, ancak verilen" Teşekkürler lütfen Ayrıca forumun içinde poster ün ekler. Bu da içerik poster sıralamada yukarı taşımak yardımcı olur. Bu bir uyarı ve dikkate alınmalıdır gibi giriş yapılıyor. Hala, bazı sorularım var PM yaz çekinmeyin ve en iyi olarak da yardım etmek için çalışacağız forum kurallarını okuduktan sonra.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağolasın üstadım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri