LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
dvd falan yoktu ama senin dediğin gibi değil bunun açık anlatımları var internet'de gene yapamıyordum çünkü recovery aktif ediyorum tamam ama başlatırken alt tuşuna basılı tutup f10 tuşuna 1 kere basmam yeterliymiş ben ikisinide basılı tuttuğum için hiçbirşey olmuyordu sadece bilgisayar yeniden başlıyordu bu gün hallettim sonunda sistem ilk günkü haline geldi sorun falan kalmadı yani ilgilendiğiniz için sağolun genede
Aygıt yöneticinden Ağ bağdaştırıcını bir kontrol et,silinmişya da devre dışı kalmış olabilir
ben elle ip vermesini bilmiyorum ayrıca zannetmiyorum sorunun bu olduğuna çünkü şuan kullandığım kasayı ilk defa kullanıyorum bu modemle hemen bağlandı yani bu laptop şuan internet'e izin vermiyor başka bir modem'de olsa değişmez var bi ayarı ama ne bilgisayarcıya götürmek zorunda kalacam galiba başka çare yok gibi eğer olursa vista'ya format attırayım birde xp kursun
arkadaşım bu işi bilmıyosan kesın yorum yapma bız bu tıp şeylerle çok karşılaştık. ben sana nereye ne girmen gerektiğini tarıf ederım ama sen bana modemı giriş ıp sını söle bende sana nereye ne girmen gerektığını yazıyım. bak bakalım olacakmı.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
modemin giriş ip' sini nerden bulacam 192.168.1.1 yazıyorum modeme girmiyorki anlaşılan bu konu beni aşıyor artık
arkadaşım şimdi bak şimdi normalde modemın dgiriş ıp si bu ise.
yapman gereknı yazıom.
BAŞLAT tan Ağ kısmına gir orda yukarıda Ağ ve paylaşım merkezı var ona gir ordan soldan ağ bağlantılarını yönet var ona gir burda karşına iki tane kısım cıkacak biri wrıles için biri de kablolu normal lan girişi sen hangisinden bağlanıosan onun uzerınde sağ tuş yap özelliklere gir.
özelliklere girdiğinde İnternet protokol sürüm 4(TCP/ıpv4) tıkla
orda aşağıdaki ıp adresını kullanı işaretle o kısımda
ıp adresi : 192.168.1.100
alt ağ maskesı :255.255.255.0
varsayılan ağ geçidi : 192.168.1.1
bunları gir tamamde cık ve baka bakalım girecekmı. eğer modemın giriş ıp sınden emın değilsen şu an kullandığın pc de saatın yanında ağ işaretıne tıkla durumdan varsayılan ağ geçidine bak orda varsayılan ağ geçidi modem ıp sidir.
dediğini yaptım elle dns'de atadım sınırlı yazan yer yerel'e döndü ama diğeri hala sınırlı 6(TCP/IPv6)olan ayrıca o işaret gitti ama kablosuz bağlanmaya çalışınca ayarlar tekrar otomatik olmuş ve işaret tekrar geri gelmiş
arkadaşım sen sadece benım dediğim yerlerı yapıcan dns ile işin yok ben yukarıda tcp 6 yı ayarla demedım onada dokunmuon sadece yazdığımı yapıcan. eğer kablosuzda yukarıda dediğim ayarı tcp 4 yapıpı tamam deyıp diğer ekrandada tamam dersen problem olmaz.
ama ben sana yukarıda yazdığımın dışında olan şeyleri ellıon yanı bız boşuna burda yazıoz galiba.
değişen bir şey yok neyse yaptırınca yazarım sorun neymiş bence birşey engelliyor internet'e bağlanmayı ama ne zaten güvenlik duvarınada ulaşılamıyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri