Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: next 2000 süper plus net ( ethernet girişli )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anladım. Teşekkürler. Ama xbox alırsak ayrıca 53 dereceye bir çanak koyarsak bu iş olur diyorsun. Peki bu cihazla istediğimiz kadar kişiyle paylaşım yapabilir miyiz. Bir de istemediğimiz kişileri engelleyebilir miyiz? Kafanızı şişirdim ama yardım bulunca hepsini sorayım dedi. Tekrar sağolun. Bir de xbox bu cihazda kullanılabiliyormu?
    Konu yenibirisi45 tarafından (20-07-2009 Saat 03:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu cihazın fiyatı ne kadar bende almayı düşünüyorum artık madem ki dreamboxtan sonra alınacak tek cihaz nedir fiyatı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tamer41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu cihazın fiyatı ne kadar bende almayı düşünüyorum artık madem ki dreamboxtan sonra alınacak tek cihaz nedir fiyatı
    Dreambox en son alınacak cihaz zaten dreambox daha kaliteli
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam anlamadım dreamboxmu daha kaliteli diyosunuz dreambox enson alınacak cihaz mı diyosunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2000cxlerin lam bası çabuk söndü şimdi karanlıktayız bununkide fazla sürmez ben 20yıllık next kullanıcısı olarak güvenim kalmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

önce selamlar ve saygılar uydu cihazları hakında fazla bilgi sahibi olan bir insan değilim birgün internette gezinirken reklamını görmüştüm özeliklerine baktığımda hoşuma gıtmışti almaya karar verdim.Teknosa elektronik cihazlar satılan birimden bundan 15 gün önce next 2000 cx super net cihazını aldım motor özelliği var diye aldım ancak cihazın arka panelinde motor bağlantısı ile ilgili herhangi bir kablo girişi bulamadım kumanda ile cihazın menu bülümüne girdiğimde usals ve diseqc 1.2 motor özelliği menusu bulunmaktadır dönme adım kaba ayar ince ayar limit ayarları v.s.acaba müşteri olarak kandırıdıkmı görevli elemana sordum yeteri kadar teknik bilgisi olmadığını söyledi bu cihazda pozisyonerli motor özeliği varmı,yokmu acaba? varsa teknik konuda yardımcı olabilirseniz resimli anlatım yoluyla memnun kalırım saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kejo_ki Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    önce selamlar ve saygılar uydu cihazları hakında fazla bilgi sahibi olan bir insan değilim birgün internette gezinirken reklamını görmüştüm özeliklerine baktığımda hoşuma gıtmışti almaya karar verdim.Teknosa elektronik cihazlar satılan birimden bundan 15 gün önce next 2000 cx super net cihazını aldım motor özelliği var diye aldım ancak cihazın arka panelinde motor bağlantısı ile ilgili herhangi bir kablo girişi bulamadım kumanda ile cihazın menu bülümüne girdiğimde usals ve diseqc 1.2 motor özelliği menusu bulunmaktadır dönme adım kaba ayar ince ayar limit ayarları v.s.acaba müşteri olarak kandırıdıkmı görevli elemana sordum yeteri kadar teknik bilgisi olmadığını söyledi bu cihazda pozisyonerli motor özeliği varmı,yokmu acaba? varsa teknik konuda yardımcı olabilirseniz resimli anlatım yoluyla memnun kalırım saygılarımla
    Aldığınız cihazda kollu motor için pozisyoner yoktur. Pozisyoner bulunan modeli NEXT 2000 DPCIS Süper Plus USB modelinde vardır ama ondada eternet girişi yoktur. Sizin cihazınızda sadece disegc motor özelliği vardır ama bence eternet girişinin olması daha avantajlı kollu motor için bir tane pozisyoner alırsınız.

Dpcıs modelini aşağıda inceleyebilirsiniz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu kart paylaŞimini nerden temİn edecegİz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

0000000

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri