ustam bir sorum olucaktı kabloların yerlerini degiştiriptemi atıyoruz acaba ustam bu cihaz yeni aldım bu cihaz hakkında pek bilgim yok yanlış iş yapmıyım diyorum senelerdir humax kullandıımdan bu cihaza yazılım olayı tuaf geliyor![]()
ustam bir sorum olucaktı kabloların yerlerini degiştiriptemi atıyoruz acaba ustam bu cihaz yeni aldım bu cihaz hakkında pek bilgim yok yanlış iş yapmıyım diyorum senelerdir humax kullandıımdan bu cihaza yazılım olayı tuaf geliyor![]()
ustam bir sorum olucaktı kabloların yerlerini degiştiriptemi atıyoruz acaba ustam bu cihaz yeni aldım bu cihaz hakkında pek bilgim yok yanlış iş yapmıyım diyorum senelerdir humax kullandıımdan bu cihaza yazılım olayı tuaf geliyor
21,6 derece için yazılım yükleyecekseniz yani 1. board yazılımı kabloların yerini değiştimeye gerek yok
Aşağıdaki linkte gerekli açıklamayı bulabilirsiniz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kabloları değiştirme işlemi sedece 53 dereceden paylaşım alıyorsanız 2. boarda yazlım atma işleminde yapılır.
53 drece içinde gerekli açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
[QUOTE=TEKNİSYEN101;411339]21,6 derece için benim cihaz baff 6000 gold pvr usb 3329 E BUNA 3329 C OLURMU BU DİGİTALE 3329 E DİR BUNUN YAZILIMI VARMIDIR VARSA DOSYAYI SİTEYE KOYA BİLİRMİSİN
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri