REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: baff 6000 gold paylaşamama sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

[QUOTE=TEKNİSYEN101;411339]21,6 derece için benim cihaz baff 6000 gold pvr usb 3329 E BUNA 3329 C OLURMU BU DİGİTALE 3329 E DİR BUNUN YAZILIMI VARMIDIR VARSA DOSYAYI SİTEYE KOYA BİLİRMİSİN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam yazılımı yükledim çanagı 21.6 ayarladım bir kaç tane kanal buldum yeterli gelirmi han gi freksta olması gerekiyor acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar birde 21.6 bu uydunun kuvvetli olan frekanslarını da yazarsanız bize de yardımı olur data ları almak için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yükledim kanalları açmıyor dediniz gibi yaptım 1ci borda attım yazılımı acaba kabloların yerini degiştiripte 2 ci bordamı atıcaz acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pirler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben yükledim kanalları açmıyor dediniz gibi yaptım 1ci borda attım yazılımı acaba kabloların yerini degiştiripte 2 ci bordamı atıcaz acaba

2. boarda yazılım atmanıza gerek yok kablo değişikliği 53 derece için 2. boarda yazılım atma işleminde yapılır.

Eğer 90 lik çanagınız varsa 53 dereceye geçmenizi tavsiye ederim
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler acaba 21 derecenin her hangi bir data sinyalı varmı acaba daha olmasa 53 ayarlıcam çatıda yer yok işin kötü tarafı oyüzden 21 ayarlamak için uyraşıyordum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar merhabalar dünden beri kanallar açılmıyor şifreli bilginz varmı neden acaba saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zerko Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar merhabalar dünden beri kanallar açılmıyor şifreli bilginz varmı neden acaba saygılar
    2. board için dün yazlım çıktı ondan dolayı (data ***leri değişti) aşağıdaki linkte yeni yazlım mevcut ordan yükleyebilirsiniz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler allah razı olsun saygılar

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri