[QUOTE=TEKNİSYEN101;411339]21,6 derece için benim cihaz baff 6000 gold pvr usb 3329 E BUNA 3329 C OLURMU BU DİGİTALE 3329 E DİR BUNUN YAZILIMI VARMIDIR VARSA DOSYAYI SİTEYE KOYA BİLİRMİSİN
[QUOTE=TEKNİSYEN101;411339]21,6 derece için benim cihaz baff 6000 gold pvr usb 3329 E BUNA 3329 C OLURMU BU DİGİTALE 3329 E DİR BUNUN YAZILIMI VARMIDIR VARSA DOSYAYI SİTEYE KOYA BİLİRMİSİN
ustam yazılımı yükledim çanagı 21.6 ayarladım bir kaç tane kanal buldum yeterli gelirmi han gi freksta olması gerekiyor acaba![]()
arkadaşlar birde 21.6 bu uydunun kuvvetli olan frekanslarını da yazarsanız bize de yardımı olur data ları almak için
ben yükledim kanalları açmıyor dediniz gibi yaptım 1ci borda attım yazılımı acaba kabloların yerini degiştiripte 2 ci bordamı atıcaz acaba![]()
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
teşekürler acaba 21 derecenin her hangi bir data sinyalı varmı acaba daha olmasa 53 ayarlıcam çatıda yer yok işin kötü tarafı oyüzden 21 ayarlamak için uyraşıyordum![]()
arkadaşlar merhabalar dünden beri kanallar açılmıyor şifreli bilginz varmı neden acaba saygılar
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
teşekkürler allah razı olsun saygılar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri