REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Fatura İstemeyen Kazanıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Fatura İstemeyen Kazanıyor

Şimdi "Fatura İstemiyorum" diyen ve kağıt kullanımını engelleyerek ağaçlarımızı koruyan müşterilerimiz Turkcell'llerle 30 gün geçerli 30 dk bedava konuşma kazanıyor.

• Kampanya 13 Nisan – 31 Mayıs 2009 tarihleri arasında geçerlidir ve aynı müşterimiz kampanyadan sadece bir defa faydalanabilir.
    • Kampanyadan sadece Bireysel Faturalı hat sahibi müşterilerimiz için geçerlidir.
    • Kampanya kapsamında kazanılan 30 dakika Turkcell'llerle yurtiçi konuşmalarda 30 gün süreyle geçerlidir.
    • Fatura İstemiyorum servisine FATURAISTEMIYORUM yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj atarak da geçebilirsiniz.
    • Hediye dakikalarınız hattınıza yüklendiğinde ve dakikalarınızın kullanım süresi dolduğunda size bir bilgilendirme SMS'i ile bilgi verilecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

guzel bir uygulama

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben zaten fatura istemiyordum ben nolacam..yani daha öncden fatura istemiyorum diyenler nolacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben zaten fatura istemiyordum ben nolacam..yani daha öncden fatura istemiyorum diyenler nolacak
    müşteri hizmetlerini ara durumu izah et
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçekten müşteri hizmetleri varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı capanoglu36 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gerçekten müşteri hizmetleri varmı
    bir dene belki vardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bnen böyle yerlerde müşteri lehine konularda hiç bir zaman yetkili bulamıyorum..aldığım cevaplar standart...bo konuda yetkimiz yok..sizi şuraya aktarayımm. ve bu sirkülasyon ben bıkıp kapatana kadar devam ediyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri