Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: beko zx8-190-14 hiç kakkış yapmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart beko zx8-190-14 hiç kakkış yapmıyor

arkadaşlar iki gündür uğraşıyorum tv hiç kalkış yapmıyor ölçüm voltajları b+stb134 -17-14-6.5-6.5 çıkış yapıyorlar işlemciden şüpheleniyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

R503 direncini kontrol etinizmi?

Şema yoksa Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. linkden temin edebilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

R503 direnci sağlam tv`den hala sonuç alamadım tv stb durumunda iken dst bacaklarında sadece b+ votajını okuyabiliyorum başka vltaj hiç yok servise götürmek istemiyorum ama elimden birşey gelmiyor artık beynim işlemciye kitlendi sizden cevap gelene kadar bekliyeceğim
    Konu bosine tarafından (22-05-2009 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elıne emegıne saglık cok aradım tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende aynı arıza ile uğraşıyorum ama büyük ihtimal işlemcin arızalı 35 tl civarında al değiştir usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

horizontal osilatör frekansı gelmiyor olabilir.t503(bc618)tranzistörü değiştir ondan yapabilir.bir de horizontal tranzistörü sızdırıyor olabilir önce onları bir dene derim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım işlemci enson bakacğın bölüm.Siz öncelikle besleme voltajlarını ve horizantal devreyi kontrol edin.Kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yatay çıkış transistörünün tetiklenmesi için osilatör frekansının çıkması gerekiyor. Bu frekans trasistörü anahtarlar. yani transistörün tetiklenerek istenilen voltajların eht den çıkabilmesi için bu frekansın olması gerekiyor. Osilatör katının frekansına bakın. Bu genel tüm tv ler için geçerlidir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri