bu sistem kesin randıman veriyor mu next cis süper pluss
Teşekkur: 0
bu sistem kesin randıman veriyor mu next cis süper pluss

Arkadaşım birincisi büyük harfle yazı yazma ikincisi internette proğramı biraz araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın fikir sahibi olursun cccam server bu proğramla tatmin edici çalışmıyor bazılarında hiç çalışmıyor cccam serverden tam randımanlı olarak faydalanmak istiyorsan linux tabanlı net'li bir cihaz almak zorundasın.Forum kurallarını ihlal etme.
alacağın RS 232 çevirici kablo 20 tl alıp dene arkadaşım ayrıca program 7 derece haric gayet sağlıklı çalışıyor şu an bizzat next 2000 CX superplusta test ediyorum hotbırd uydusunda server aracılığı ile acılan kanallar acık.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Ya arkadaşlar kesin açiyormu bu sistem yok mu kullanan kesin bir şey söylesin..
arkadaşlar elimde newcamd server var tüm ayarlar tamam ama pc ile cihaz bağlı değil truman share deki main seçeneğinde " nc connection status " var orda 1 şıkkı sürekli sabit yanıyor 7 şıkkı ise yanıp sönüyor bu bahsettiğim şıklar yeşilleniyor acaba bu ne anlama geliyor rs 232 kablosu ile uydu ve pc yi birbirine bağlasam keyler gelir mi?
acil cevap bekliyorum
slm aleyküm bende cccam server var ilk truman share programını kuallandım şifreleri açtı dha sonra ne oldu da keyler gelmedi ecm data lar değişiyor ama odd even ler gelmiyor acaba server dan mı kaynaklıdır??
tşk emeğinize sağlık
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri