Yok arkadaşım yok ben çalıştırana rastlamadım
Yok arkadaşım yok ben çalıştırana rastlamadım
ya c line alabilceğim yer varmı acaba msn adresim b y . m a r e k @ h o t m a i l.c o m
YA YOKMU YARDIMCI OLACAK??
ya arkadşalar az önce server aldım onu c line yazan yere yapştırdım.. CİHAZI İLE BAĞLANTIYI YAPTIMM ŞİMDİ NE YAPACAM YA YOK MU BİLGİ VERECEK OLAN
bu program çalışıyor ben bizzat kendım denedim ve şu anda calışıyor herşeyi doğru yaptıysanız calışır. Sadece 7 derece cihazın yazılımından dolayı çalışmaz. hotbırd uydusundaki kanllar acılır.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
USTA BEN BU FLYCCAM.CFG KLASÖRÜ İÇİNDE ŞEY DİYOR
C: Buraya kendi satın aldığınız CLINE'yi yapıştırınız.............
BEN BURAYA YAZI YAZMAK İSTİYORUM YAZAMIYORUM VİR ŞEY YAPIŞTIRMAK İSTİYORUM YAPIŞTIRAMIYORUM NASIL AKTİF OLUR BURA ACABA KABLOYU TAKTIKTAN SONRA MI AKTİF OLUYORRR
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bende çalıştıramamıştım next te.
anlaşılan çok basit bir sistem
Konu marek16 tarafından (25-03-2010 Saat 23:04 ) değiştirilmiştir.
tşkler
Konu marek16 tarafından (25-03-2010 Saat 23:03 ) değiştirilmiştir.
volkan bey laptop ile bağlayabilir myim cihazı pc ye laptop a uygun rs 232 kablosu var mıdır ??
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri