REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Hangi Uydu santrali ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hangi Uydu santrali ?

Oturduğum apartmanda 24 ya da 32 çıkışlı uydu santrali alınacak.Piyasada biraz dolaştım en yaygın olarak Next marka santraller satılmakta ancak Jagor-Multiline, Tekniksat-Technoline, Arttech, Alcad, dijiline gibi bir kaç tanede adını hatırlamadığım markaya rastladım. Tabi bu arada gönül isterki Teknisat ancak fiyatı alınacak gibi değil. Gördüğüm cihazlar arasında özellikle port ledleri ve 100 v kısa devre korumasıyla Technoline dikkatimi çekti fiatı biraz yüksek olmakla beraber bu cihazı kullanan var mı ? varsa memnun mu ? diğer cihazlar nasıldır ?
    tavsiye edebileceğiniz sinyal kalitesi iyi, bana en az problem yaşatabilecek cihaz hangisi olabilir ? Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dün bana tekniksat ın plasiyer elemanı geldi baya övdü fiyatıda next ten ucuz ama next koşulsuz 3 yıl birebir değişim garantisi veriyo bunlar suya ve yıldırıma garanti vermiyolar(tekniksatı düşündüğün için sana fikirt versin diye yazdım yoksa elbette ki next)
    Konu tamer41 tarafından (15-10-2009 Saat 13:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Next marka santralı şiddetle tavsiye ederim onun dışında bişi alam ve kullanma ben bir çok değişik marka gördüm ve denedim en iiisi kesinlikle next hemen hemen hiç sıkıntın olmaz diyebilirim saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tecnolıne ve teknıksat aynı kaltiede santrallerdır. Netten 10 kat daha kaliteli ve sağlamdırlar özellikle Nextte abone port arızası en cok rastlanan arıza ama bu cihazlarda olmaz 3 sene önce 3 tane birleşik apartmana 16 lı teknıksat ve 8 lı tecnolıne santral kurdum ve halen hiç bir şekilde arıza cıkarmadı ayrıca uydu prizleri lnb ler çanak hepsi teknıksat ve hiç bir problem cıkarmadı sadece bir defa bir müşteri evinde kabloyu koparmış onun için gittim bir dahada o apartmanlara uğramadım ama bunun üzerine yaptığım next santrallerde habire port arızası bir dairenın portu arızalnaıo gönder satıcı firmaya apartman komple santralsız kalıo.

Ayrcaı teknıksat ta da birebir değişim var tabi yıldırım vesayre gibi garantiyi bozacak şartlar olmazsa bu next içinde geçerli.

Teknıksat yada tecnolıne derim. Next iki marka ilede boy ölçüşemez next ilk önce port arızasını gidermenı yolunu bulsun hala elimde bir tane 8 lik bir tanede 12 santral var ikisininde 1 er portu arızalı. Zaten teknıksatın sitesine bakarsanız özellikle port arızası konusunda yuzde sıfır ibaresını görürsünüz arada o kadarda fark yok. biraz paraya kıy iyisini al sonra başın ağrımasın.

Eskiden nextın EMP ile beraber ürettiği santraller yanı beslemesı üzerinde olan santrallerdede kondansaötr arızası olurdu şimdide port arızları meşhur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri