REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: YUMATU IQ plus (globo 1.2.77) digi tv auto(22.05.2009)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

YUMATU IQ plus (globo 1.2.77) digi tv auto(22.05.2009)

YUMATU IQ plus (globo 1.2.77) digi tv auto(22.05.2009)

ALI 3329C 1.2.77
    Update the EMU lib
    Update ****

Digi tv au ok
    Orf ok
    Rai ok
    Dream TV ok
    Mtech ok
    Multicanal ok
    Hustler ok
    TV Globo ok
    Kingston ok
    yazılımlarda biss bölümü yoktur

!!!!DİKKAT NORMAL IQ SERİ CİHAZLARA YÜKLEMEYIN!!!!!!
    Konu TEKNİSYEN101 tarafından (22-05-2009 Saat 18:39 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Baff6000gold cihazlara yüklenir mi? 3329c, ikincisi yüklenebiliyorsa 21.6e uydusu için paylaşımda sorun çıkarmaz mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mekan73 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Baff6000gold cihazlara yüklenir mi? 3329c, ikincisi yüklenebiliyorsa 21.6e uydusu için paylaşımda sorun çıkarmaz mı?
    Twin cihazlara yüklenmez çünkü bu yazılımlarda norh star seçeneği olmadığı için paylaşım alamazsınız.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Twin cihazlara yüklenmez çünkü bu yazılımlarda norh star seçeneği olmadığı için paylaşım alamazsınız.
    Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Kimse cevap yazamayıncı, yazılımı baff6000gold cihaza yükledim. Menü rengi güzel ve hızlı fakat bir türlü 21,6e den paylaşım alamadım. Onun için tekrar eski sisteme dönmek zorunda kaldım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Kimse cevap yazmayınca; Yazılımı baff6000gold cihaza yükledim. Menü rengi güzel ve hızlı fakat bir türlü 21,6e den paylaşım alamadım. Onun için tekrar eski sisteme dönmek zorunda kaldım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mekan73 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Kimse cevap yazmayınca; Yazılımı baff6000gold cihaza yükledim. Menü rengi güzel ve hızlı fakat bir türlü 21,6e den paylaşım alamadım. Onun için tekrar eski sisteme dönmek zorunda kaldım.
    elinizdeki yazılımı bizlerle payşabilirseniz pirler adlı üyemiz 21,6 derecede paylaşımda sorun yaşıyor onun için siteye ekleyebiliriz.

saygılar
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri