slm arkadaşlar next 2000 fta usb 13-05-2009 tarihli yazılımda bi sorun varmı benim yazılım attığım cihazlardan hep aynı şikayet geliyo cihaz bütün kanal listelerini siliyo aynı olayı bende dükkandaki teşhir cihazında yaşadım.
slm arkadaşlar next 2000 fta usb 13-05-2009 tarihli yazılımda bi sorun varmı benim yazılım attığım cihazlardan hep aynı şikayet geliyo cihaz bütün kanal listelerini siliyo aynı olayı bende dükkandaki teşhir cihazında yaşadım.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
kanal listesinin yedeğini almak sorun değil ama müşteriye iki günde bir kanal listesi atınca chazda bi arızamı var şüphesi gelir aklına.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
cihaza yazılımı iki türlü denedim ama değişen olmadı ve bu olay tek cihazda olmadı müşterilerer verdiğim ve son yazılımı yüklediğim 5-6 cihazda olan olay.
fabrika ayarlarına dönüyom ama farkeden bi şey yok 1-2 gün de kanal bilgisi siliniyo
thoru syrederken oluyo genelde bu olay
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri