REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 12687 H 27500 3/4 frekansındaki "ESPN Classic Sport" kanalını bir turlu bulamıyorum!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 12687 H 27500 3/4 frekansındaki "ESPN Classic Sport" kanalını bir turlu bulamıyorum!!

arkadaslar 12687 H 27500 3/4 frekansındaki "ESPN Classic Sport" kanalını bir turlu bulamıyorum cihazım Gm 4450 yardımcı olabilirmisiniz bu kanalı nasıl bulabilirim acaba bu frekansı silip yeniden yazıyorum ama ESPN kanalını kanal listesinde bulamıyorum yardımm :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizde bu kanal varmı varsa nasıl bulabilirim yardımcı olabilecek mod arkadas yokmu acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bakican Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sizde bu kanal varmı varsa nasıl bulabilirim yardımcı olabilecek mod arkadas yokmu acaba?
    elimde thor uydusu olsa bakarım ama elimde thor uydusu yok.
    size tavsiyem cihazınızdaki bazı boş tp leri silin.arkasından frekansı tekrar girin.eğer cihazınız tp si doluydsa kanal bulsada cihaza eklmez.bulunan kanal 0 yazar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım, bu frekans çok düşük sinyalli bir frekans olduğu için bulamıyorsun. Bende bu kanal var ama gündüzleri izlemek biraz zor. Çanak çapı 120-150 olursa izleyebilirsin belki. Ama akşama doğru sinyal %35-45 seviyelerinde geliyor. İstersen birde akşam ara. Ve bu frekansın son rakmını sinyal buluncaya kadar yükselt. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet dikkat ettim aksamları bu thor daha iyi cekiyor sanki. bide aksam deneyeyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

120cm ofset ile 100/58 ile devamlı izliyorum anten cok düzgün olması lazım ben üçlü aparat kullanıyorum en hassas 12718 V 18400 bu frakansın sin yalini kalite 100/50 gectimi tüm paketleri sorunsuz izlersin

saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı draculu45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    120cm ofset ile 100/58 ile devamlı izliyorum anten cok düzgün olması lazım ben üçlü aparat kullanıyorum en hassas 12718 V 18400 bu frakansın sin yalini kalite 100/50 gectimi tüm paketleri sorunsuz izlersin

saygılarımla
    hıımm tamam dostum bu soylediğini değerlendireceğim zaten canak bi daha ayar istiyo benim o frekansa gore ayarlarsam sanırım sorun kalmaz digi film kanalı nın frekansı yanılmıyorsam bu frekans

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12600'den başlayan frekansların sinyalleri öğleden sonra düşüyor. Gece 10-11 gibi geliyor. Sabahları %40 ila 50 arası oluyor. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri