"Ruhumun resmini hastane duvarlarýna çiziyorum. Ve bir çizgide bin hatýrayla yüzleþiyorum."
Kanser teþhisiyle hastaneye kaldýrýlan Murat Göðebakan adýna Facebook'ta açýlan grupta sanatçýnýn hastane odasýndan hayranlarýna yazdýðý mektup yayýnlandý. Sanatçý her þeyin yolunda gittiðini dile getirdiði duygu yüklü mektupta sahneye çýkacaðý günü beklediðini de yazdý. "Murat Göðebakan | Dualarýmýz seninle abimiz" isimli grupun üyelerine gönderilen mesajda þunlar yazýlmýþ:
"Hastane penceresinin açýk kalan aralýðýndan ýlýk bir rüzgâr yanaðýma deðiyor. Dýþarýda kuþlar birbiriyle yarýþýyor. Ben ise içime okkalý bir nefes daha çekiyor ve Allah'a bana bir nefes daha lütfettiði için hamd ediyorum.
Ruhumun resmini hastane duvarlarýna çiziyorum. Ve bir çizgide bin hatýrayla yüzleþiyorum. Düþündüm de, bu hastalýk bana düþünmem ve anýlarýmla hasbihâl etmem için bir fýrsat veriyor galiba."
"ÝYÝ OLMAK ÝÇÝN ENGEL YOK"
"Biliyor musunuz? Ýnsan sanki sevdikleri adedince parçalardan müteþekkil ve her sevdiði onu hatýrladýkça bir parçasý da vefa huzmeleriyle sonsuzluða ulaþýyor. Daha hastalýðýmý fark ettiðim ilk günümde en kalbi duygularla dað gibi yanýmda duran dostlara nasýl teþekkür edeceðimi bilemiyorum. Ýçimden hepsini birer yýldýza dönüþtürüp gökyüzüne takmak geliyor.
Ýçime dolan dualarýnýz kalbimde helezonlar çiziyor ve önümü aydýnlatýyor. Anladým ki iyi olmak için hiçbir engel yok aslýnda. Teslim oldum. Ve þimdi teslimiyetim siliyor karanlýðýn bütün izlerini. Bir sabah rüzgârý gibi esiyor. Serinliðiyle uyandýrýyor içimde uyuyan ne varsa. Kokusunu getiriyor yolunu gözlediklerimin ve gönlümün gözü açýlýyor Yakup'un gözleri gibi."
"SEVDÝKLERÝNÝZ VE SEVENLERÝNÝZ OLMASA HAYATIN NE TADI NE TUZU KALIR"
"Hastalýðýmýn tedavi sürecine gelince… Memorial Hastanesinin doktorlarý, görevlileri saðolsun, tüm hastalara olduðu gibi bana da özenle yaklaþýp dikkatle tedavime odaklanýyorlar. Her þey yolunda. Kaderimin bu bölümü hastane koridorlarýnda çekiliyor. Sahnelerde çekilecek yeni bölümlerin geleceði günü hasret ve tevekkülle bekliyorum.
Hastalýk esnasýnda bir takým kliþelerin ne denli geçersiz olduðunu içiniz yana
yana öðreniyorsunuz. Sevdikleriniz ve sevenleriniz olmasa hayatýn ne tadý, ne de tuzu kalacak.
Tüm insanlýða vefa dersi veren siz sevdiklerime binler þükran, binler selam olsun.
Dualarda buluþalým.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri