REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Satılık dsmart goldmaster 19500 cım 150 oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Satılık dsmart goldmaster 19500 cım 170tl son

Arkadaşlar elimde 1 sene önce aldığım d smart cihazımı hanımın dijütürk ***fi yüzünden satılığa çıkarttım 150 tl d smart ve abone bayileri satın almak istedi ama ben burda kullanmak isteyen arkadaşlara satak istedim isteyen olursa irtibata geçebilirsiniz 0 541 325 05 17 en son sürümünü de yüklettim gerekli bilgileride verebilirim ayrıca..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sadece D-Smart
    AXESS KARTA 9 TAKSİT 335 TL
    FORTİSWORLD 9 TAKSİT 335 TL
    BONUS KARTA 12TAKSİT 335 TL
    DİĞER TÜM KARTLARA 12 TAKSİT 384 TL
    bunlarda şu anki fiyatları fiyatını merak eden arkadaş olursa diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

150verim 05435587712 telim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hangi paket yüklü içinde?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz fiyatı gayet cazip.Almak isteyen için kaçırılmıyacak fırsat.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana üste para verseler dahi almam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı barbarconan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana üste para verseler dahi almam
    öyle bi alırsın kiiiiiiiiiiiiiiiii

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihaz fiyatı gayet cazip.Almak isteyen için kaçırılmıyacak fırsat.
    slm doru diyonda bi sorun var bunuda bilmek lazım biliyorsunuz ki
    ye cıkartıkları bi yöntemle d smart bi yeni bişi cıkartmış hersey bedava diyordu ama para mara ödenmicek diye şimdi bu cihazı aldın arkadaş büyük bi ihtimalle şanpiyon liklerini ve uefa kupası maçlarını seyrediyo öle deyilmi diyelim seyrediyo
    maçları
    arkadaş
    cihazın aktivasyonu arkadaşın üzerinene sen cihazı aldınmı kendi üzerine yapmak zorundasın ozaman ne oluyo d smartı arıyon cihazı kendi üzerine yapıyon bu seferde cihaz senin üzerine oldumu maçları seyredemiyon neden dersen 2007 veya 2008 serisi cihazlar maçları seyrediyon 2009 serisi cihazlarda maçlar seyredemiyon çünkü 2009 serisi cihazlarda maç seyretmek senelik paralı bunu biliyormusunuz bende satıcıyım bi arkadaşa d smart verdim maç paketi dahil herşey seyrediyordu arkadasın üzerine aktivasyonu yaptık seyrediyordu maçları arkadaş 4 ay sonra cihazı bana geri iade etti bende cihazı üzerime yaptım herşey tamam cihaz benim üzerime oldu hersey gayet normal ondan sonra ne oldu dersiniz galatasaray macında 1 dakka seyrettim maç şifreye girdi aradım d sımartı neden benim ciha z şifreli oldu neden maç pakatini açmıyo diye muracat ettim bana ne dediler dersiniz sen cihazı üzerine aldıgın için cihaz 2009 serisi oldu o yüzden bundan sonra seyredecegin maçlar paralı abone olucan dediler neden dedim bundan sonra böle 2009 serisi oldugu için cihaz sen 2009 da üzerine aldıgın için cihaz 2009 olmuştur bundan sonra sen maçları abone olucan öle seyredicen ne yaptıysam olmadı kime şikayet ettiysem olmadı adamlar afedersiniz ama takmıyorlar seni kaideye bile almıyorlar ben dedim siz bu cihazları satarken veya reklamını yaptıgınız zaman böle dimiyordunuz böle reklam yapmadınız dedim işine gelirse bundan sonra böle siz alırken reklamlarda altta gecen yazıları okumuyormusunuz dedi yani anlıyacagınız ben o ufacık yazıları nasıl okucam yani alırken dikkat edin yoksa cihazın hiç bi hükmü yok paralı seyretmeye devam demek su an elimde cihaz maçları seyredemiyom d smart almak ben ce aptallık yanlış anlasılma olmasın ben arkadaş için bişi demiyom saygılar
    Konu mehmet13 tarafından (01-06-2009 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

140 tl versem olurmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1 mayıstan sonra tüm cihazlar 2009 tipi olmuştur.yani futbolsmart ta aile paketinde olmuş oluyor

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri