Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Satýlýk dsmart goldmaster 19500 cým 150 oldu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Satýlýk dsmart goldmaster 19500 cým 170tl son

Arkadaþlar elimde 1 sene önce aldýðým d smart cihazýmý hanýmýn dijütürk ***fi yüzünden satýlýða çýkarttým 150 tl d smart ve abone bayileri satýn almak istedi ama ben burda kullanmak isteyen arkadaþlara satak istedim isteyen olursa irtibata geçebilirsiniz 0 541 325 05 17 en son sürümünü de yüklettim gerekli bilgileride verebilirim ayrýca..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sadece D-Smart
    AXESS KARTA 9 TAKSÝT 335 TL
    FORTÝSWORLD 9 TAKSÝT 335 TL
    BONUS KARTA 12TAKSÝT 335 TL
    DÝÐER TÜM KARTLARA 12 TAKSÝT 384 TL
    bunlarda þu anki fiyatlarý fiyatýný merak eden arkadaþ olursa diye

Kullanýcý Bilgi Menüsü

150verim 05435587712 telim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hangi paket yüklü içinde?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cihaz fiyatý gayet cazip.Almak isteyen için kaçýrýlmýyacak fýrsat.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bana üste para verseler dahi almam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý barbarconan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bana üste para verseler dahi almam
    öyle bi alýrsýn kiiiiiiiiiiiiiiiii

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    cihaz fiyatý gayet cazip.Almak isteyen için kaçýrýlmýyacak fýrsat.
    slm doru diyonda bi sorun var bunuda bilmek lazým biliyorsunuz ki
    ye cýkartýklarý bi yöntemle d smart bi yeni biþi cýkartmýþ hersey bedava diyordu ama para mara ödenmicek diye þimdi bu cihazý aldýn arkadaþ büyük bi ihtimalle þanpiyon liklerini ve uefa kupasý maçlarýný seyrediyo öle deyilmi diyelim seyrediyo
    maçlarý
    arkadaþ
    cihazýn aktivasyonu arkadaþýn üzerinene sen cihazý aldýnmý kendi üzerine yapmak zorundasýn ozaman ne oluyo d smartý arýyon cihazý kendi üzerine yapýyon bu seferde cihaz senin üzerine oldumu maçlarý seyredemiyon neden dersen 2007 veya 2008 serisi cihazlar maçlarý seyrediyon 2009 serisi cihazlarda maçlar seyredemiyon çünkü 2009 serisi cihazlarda maç seyretmek senelik paralý bunu biliyormusunuz bende satýcýyým bi arkadaþa d smart verdim maç paketi dahil herþey seyrediyordu arkadasýn üzerine aktivasyonu yaptýk seyrediyordu maçlarý arkadaþ 4 ay sonra cihazý bana geri iade etti bende cihazý üzerime yaptým herþey tamam cihaz benim üzerime oldu hersey gayet normal ondan sonra ne oldu dersiniz galatasaray macýnda 1 dakka seyrettim maç þifreye girdi aradým d sýmartý neden benim ciha z þifreli oldu neden maç pakatini açmýyo diye muracat ettim bana ne dediler dersiniz sen cihazý üzerine aldýgýn için cihaz 2009 serisi oldu o yüzden bundan sonra seyredecegin maçlar paralý abone olucan dediler neden dedim bundan sonra böle 2009 serisi oldugu için cihaz sen 2009 da üzerine aldýgýn için cihaz 2009 olmuþtur bundan sonra sen maçlarý abone olucan öle seyredicen ne yaptýysam olmadý kime þikayet ettiysem olmadý adamlar afedersiniz ama takmýyorlar seni kaideye bile almýyorlar ben dedim siz bu cihazlarý satarken veya reklamýný yaptýgýnýz zaman böle dimiyordunuz böle reklam yapmadýnýz dedim iþine gelirse bundan sonra böle siz alýrken reklamlarda altta gecen yazýlarý okumuyormusunuz dedi yani anlýyacagýnýz ben o ufacýk yazýlarý nasýl okucam yani alýrken dikkat edin yoksa cihazýn hiç bi hükmü yok paralý seyretmeye devam demek su an elimde cihaz maçlarý seyredemiyom d smart almak ben ce aptallýk yanlýþ anlasýlma olmasýn ben arkadaþ için biþi demiyom saygýlar
    Konu mehmet13 tarafýndan (01-06-2009 Saat 18:49 ) deðiþtirilmiþtir.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

140 tl versem olurmu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

1 mayýstan sonra tüm cihazlar 2009 tipi olmuþtur.yani futbolsmart ta aile paketinde olmuþ oluyor

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri