slm arkadaşlar elimde 532 260 la başlayan turkcell faturalı hattım var satmak istiyorum nasıl satabilirim ve kaça satabilirim bilgisi olan varmı
slm arkadaşlar elimde 532 260 la başlayan turkcell faturalı hattım var satmak istiyorum nasıl satabilirim ve kaça satabilirim bilgisi olan varmı
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
arkadaşım hattın kullanım haklarınıda devretmen gerekir bunu en güzel turkcell bayisinden öğrenirsin ama zaten faturalı hatlar bedava zaten kim neden para versinki bide bu var.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
532 ile başlayanlar paralı 530 ve 534 ile başlayanları turkcell bedava veriyor.ayrıca 532 lerin fiyatı 5tl
bence gereksiz bi konu açmışsın ya satıp ne yapacan alınsa alınsa ben almam bile başıma neyin geleceği belli olmaz bile bu hattan dolayı
istanbulda bir çok ilde 32li hatlar ücretsiz.. bugun bile gördüm
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri