REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: baff 6000 gold paylaşamama sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart baff 6000 gold paylaşamama sorunu

Arkadaşlar bu konuda biraz acemi olduğumuz için sizleri sık,sık rahatsız ediyor olabiliriz, sanırım bu çoğumuzun sorunu olduğu için biraz olumlu karşılanmalı, yazılan cevapların %1 inde bile net bir bilgi yazılmıyor. Kimi bu yükle, kimi şunu yükle, kimi kabloyu çevir vs. Ben ve benim gibi sorunu olanlar adına net bir bilgi almak istiyorum. Baff 6000 Gold cihazlarının 21,6e uydusundan paylaşım alabilmesi için;
    1-Şuan 21,6e uydusundan paylaşım var mı,
    2-Bugün itibari ile, cihazda hangi yazılım yüklü olmalı veya yüklenmeli, yazılım ve yükleme loaderi linkini nereden alabiliriz,
    3-Bu cihazla aynı yazılımı kullan başka marka ve modeller hangileridir,
    4-Her yazılım yüklendiğinde kanalların sıralamaları alt üst oluyor, bu sorunu ortadan kaldırmak için, kanal listesi ve yükleme loaderi linklerini nereden alabiliriz ve bu işlemi nasıl yapabiliriz,
    Sorulacak daha birçok soru var ama en önemlileri bunlardır sanırım, şimdi bize net bir bilgi verecek ustalarımıza şimdiden baff kullanıcıları adına teşekkür etmek istiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar başka bir forumda bir arkadaşın verdiği yazılımı yükledim ve şu an palaşım alınıyor, böyle problemi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beni var arkadaşım nasıl yaptın acaba dün bi emu dosyası yükledim bis satırı uçmuştu dün softcam dosyası yükledim bis bülümü geldi ama bir türlü sıfırlayıpta yeni ***leri elle giremedim yeni ekle diyom giriyorum o***liyorum başka satırlar geliyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pirler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beni var arkadaşım nasıl yaptın acaba dün bi emu dosyası yükledim bis satırı uçmuştu dün softcam dosyası yükledim bis bülümü geldi ama bir türlü sıfırlayıpta yeni ***leri elle giremedim yeni ekle diyom giriyorum o***liyorum başka satırlar geliyo

Pirler arkadaşım bıss satırına yeni *** ekledikten sonra ok tuşuna basarsanız ***i kayıt eder eklediğiniz satır bıss *** bölümünde satırlardan birine eklenmiş olur.Bıss satırlarına tek tek bakarak eklediğiniz *** bulabilirsiniz.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mekan73 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bu konuda biraz acemi olduğumuz için sizleri sık,sık rahatsız ediyor olabiliriz, sanırım bu çoğumuzun sorunu olduğu için biraz olumlu karşılanmalı, yazılan cevapların %1 inde bile net bir bilgi yazılmıyor. Kimi bu yükle, kimi şunu yükle, kimi kabloyu çevir vs. Ben ve benim gibi sorunu olanlar adına net bir bilgi almak istiyorum. Baff 6000 Gold cihazlarının 21,6e uydusundan paylaşım alabilmesi için;
    1-Şuan 21,6e uydusundan paylaşım var mı,
    2-Bugün itibari ile, cihazda hangi yazılım yüklü olmalı veya yüklenmeli, yazılım ve yükleme loaderi linkini nereden alabiliriz,
    3-Bu cihazla aynı yazılımı kullan başka marka ve modeller hangileridir,
    4-Her yazılım yüklendiğinde kanalların sıralamaları alt üst oluyor, bu sorunu ortadan kaldırmak için, kanal listesi ve yükleme loaderi linklerini nereden alabiliriz ve bu işlemi nasıl yapabiliriz,
    Sorulacak daha birçok soru var ama en önemlileri bunlardır sanırım, şimdi bize net bir bilgi verecek ustalarımıza şimdiden baff kullanıcıları adına teşekkür etmek istiyorum.

1- sorunuza cevap veremiyorum çünkü paylaşımı 53 dereceden alıyorum, araştırmalarıma göre 21,6 derecede paylaşımın olduğu yönünde bilgiler var

2-cihazınızda 1,2.63 sky yazlımı yüklü olmalı bu da linki

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

3-aynı yazılımı kullanan cihazlar YUMATU TWİN-BAFF 6000 GOLD TWİN +USB -EYESBOX VE yumatu tabanlı ismini bilmediğimiz cihazlar

4-Kanal listesi ve yükleme looderini aşağıdaki linkten bulabilirsin.

kolay gelsin
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekürler usta denicem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam bir sorum olucaktı kabloların yerlerini degiştiriptemi atıyoruz acaba ustam bu cihaz yeni aldım bu cihaz hakkında pek bilgim yok yanlış iş yapmıyım diyorum senelerdir humax kullandıımdan bu cihaza yazılım olayı tuaf geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1- sorunuza cevap veremiyorum çünkü paylaşımı 53 dereceden alıyorum, araştırmalarıma göre 21,6 derecede paylaşımın olduğu yönünde bilgiler var

2-cihazınızda 1,2.63 sky yazlımı yüklü olmalı bu da linki

3-aynı yazılımı kullanan cihazlar YUMATU TWİN-BAFF 6000 GOLD TWİN +USB -EYESBOX VE yumatu tabanlı ismini bilmediğimiz cihazlar

4-Kanal listesi ve yükleme looderini aşağıdaki linkten bulabilirsin.

kolay gelsin
    Teşekkürler usta, Allah sizi bu forumdan eksik etmesin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pirler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok teşekürler usta denicem
    Sonucu bildiriniz.

ustam bir sorum olucaktı kabloların yerlerini degiştiriptemi atıyoruz acaba ustam bu cihaz yeni aldım bu cihaz hakkında pek bilgim yok yanlış iş yapmıyım diyorum senelerdir humax kullandıımdan bu cihaza yazılım olayı tuaf geliyor
    Alıntı mekan73 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkürler usta, Allah sizi bu forumdan eksik etmesin.
    Rica ederim. Forum olarak elimizden geldiği kadar herkeze yardımcı olmaya çalışıyoruz. saygılar
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12

21,6 derece için yazılım yükleyecekseniz yani 1. board yazılımı kabloların yerini değiştimeye gerek yok
    Aşağıdaki linkte gerekli açıklamayı bulabilirsiniz.

Kabloları değiştirme işlemi sedece 53 dereceden paylaşım alıyorsanız 2. boarda yazlım atma işleminde yapılır.

53 drece içinde gerekli açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz.

DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HZ MEVLANA

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri