Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Fenerbahçe'nin yeni baþkaný belli oluyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn Fenerbahçe'nin yeni baþkaný belli oluyor

Ýþte ilk sonuçlar...

Genel toplam:

Aziz Yýldýrým: 1133
    Þadan Kalkavan: 323

13 numaralý sandýk:

Aziz Yýldýrým: 279
    Þadan Kalkavan: 60
    Funda Sibel Pala: 2

14 numaralý sandýk:

Aziz Yýldýrým: 253
    Þadan Kalkavan: 61
    Funda Sibel Pala: 1

16 numaralý sandýk:

Aziz Yýldýrým: 278
    Þadan Kalkavan: 68

18 numaralý sandýk:

Aziz Yýldýrým: 243
    Þadan Kalkavan: 117

19 numaralý sandýk:

Aziz Yýldýrým: 80
    Þadan Kalkavan: 17
    Funda Sibel Pala: 1

Fenerbahçe'de beklenen oldu. 11 yýldýr baþkanlýk koltuðunda oturan Aziz Yýldýrým, sarý lacivertli kulübü 3 yýl daha yönetecek.
    Kongrede camianýn aðýr toplarýndan Þadan Kalkavan ile yarýþan Aziz Yýldýrým önemli bir fark atarak baþkanlýðý garantiledi.
    Ýlk 16 sandýkta yapýlan sayýma göre Aziz Yýldýrým 4199, Þadan Kalkavan ise 1041 oy aldý.
    Oy sayýmý sürüyor!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya zaten aziz yýldýrým baþkan olacak gibi görülüyor þimdi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yapýlan kongre sonucunda yeniden baþkanlýða seçilen Aziz Yýldýrým'ýn yönetim kurulu listesi belli durumda. Yeni yönetimde 6 deðiþik isim var.
    Ýþte Fenerbahçe'yi 3 yýl daha yönetecek yönetim kurulu;
    Baþkan Aziz Yýldýrým:
    Asil Üyeler: Nihat Özdemir, Ali Koç, Vedat Olcay, Abdullah Kiðýlý, Nihat Özbaðý, Murat Özaydýnlý, Mithat Yenigün, Þekip Mosturoðlu, Cihan Kamer, Mahmut Uslu, Ýlhan Ekþioðlu, Alaeddin (Ali) Yýldýrým, Serhat Çeçen, Ömer Temelli
    Yedek Üyeler: Hüseyin Ersan Topbaþ, Semih Özsoy, Ünal Uzun, Turhan Þahin, Hakan Dinçay, Yasemin Merçil, Emin Gürhan Ýskender

24.05.2009
    Kaynak : Sporx.com

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým, Fenerbahçe Spor Kulübü Baþkanlýðý'na yeniden seçilmesinin ardýndan bir konuþma yaptý. Tarihinin en yoðun katýlýmlý kongresinde Baþkanlýða yeniden seçilen Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým, ilk olarak kongreye baþkan adaylýðýný koyan Þadan Kalkavan'ý tebrik etti. Baþkanýmýz daha sonra "Büyük Baþkan" tezahüratlarýyla kürsüye çýktý ve bir konuþma yaptý. Baþkanýmýz konuþmasýnda þunlarý söyledi: "Sayýn Divan Baþkaný ve sayýn Divan üyeleri, deðerli Fenerbahçeliler, deðerli Fenerbahçe kongre üyeleri;

Camiamýza tarihi bir seçim günü yaþattýnýz. Sayenizde bir kez daha örnek olduk, öncü olduk.. Fenerbahçe Spor Kulübü adýna hepinize teþekkür ediyorum.

Sayýn Þadan Kalkavan Bey'e de teþekkür ediyorum. Bu güzel ve medeni kongreye renk kattý, rekabet kattý. Kongre süresince Fenerbahçe haberlerini kamuoyuna doðru ve dürüst þekilde yansýtan tüm medya mensubu dostlarýmýza da teþekkür ediyorum.

Hepimizi gururlandýran bir kongreyi geride býraktýk. Bize de bu yakýþýrdý. Bu seçimin kaybedeni yok, hep birlikte omuz omuza Fenerbahçemiz için var gücümüzle çalýþacaðýz.

Fenerbahçe hep öncü oldu. Görülen o ki bundan sonra bu ülkede yaþanacak kongrelerin de öncüsü olacak. Bugün ispatladýk; seviyeli ve yapýcý rakabet hepimize kazandýrýyor. Sizden aldýðýmýz güç ve tazelenmiþ güceniniz beni ve çalýþma arkadaþlarýmý kamçýlýyor.. Durmak dinlenmek yok. Þimdi izin verin, hak ettiðimiz büyük baþarýlarý size sunabilmemiz için derhal çalýþmaya baþlayalým..

Teþekkürler büyük Fenerbahçe'nin büyük aþýklarý..
    Teþekkür ederim."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aziz aga tekrar seçildi fenerbahçenin önü yine týkandý imparatorluk devam ediyor...
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri