Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým, Fenerbahçe Spor Kulübü Baþkanlýðý'na yeniden seçilmesinin ardýndan bir konuþma yaptý. Tarihinin en yoðun katýlýmlý kongresinde Baþkanlýða yeniden seçilen Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým, ilk olarak kongreye baþkan adaylýðýný koyan Þadan Kalkavan'ý tebrik etti. Baþkanýmýz daha sonra "Büyük Baþkan" tezahüratlarýyla kürsüye çýktý ve bir konuþma yaptý. Baþkanýmýz konuþmasýnda þunlarý söyledi: "Sayýn Divan Baþkaný ve sayýn Divan üyeleri, deðerli Fenerbahçeliler, deðerli Fenerbahçe kongre üyeleri;

Camiamýza tarihi bir seçim günü yaþattýnýz. Sayenizde bir kez daha örnek olduk, öncü olduk.. Fenerbahçe Spor Kulübü adýna hepinize teþekkür ediyorum.

Sayýn Þadan Kalkavan Bey'e de teþekkür ediyorum. Bu güzel ve medeni kongreye renk kattý, rekabet kattý. Kongre süresince Fenerbahçe haberlerini kamuoyuna doðru ve dürüst þekilde yansýtan tüm medya mensubu dostlarýmýza da teþekkür ediyorum.

Hepimizi gururlandýran bir kongreyi geride býraktýk. Bize de bu yakýþýrdý. Bu seçimin kaybedeni yok, hep birlikte omuz omuza Fenerbahçemiz için var gücümüzle çalýþacaðýz.

Fenerbahçe hep öncü oldu. Görülen o ki bundan sonra bu ülkede yaþanacak kongrelerin de öncüsü olacak. Bugün ispatladýk; seviyeli ve yapýcý rakabet hepimize kazandýrýyor. Sizden aldýðýmýz güç ve tazelenmiþ güceniniz beni ve çalýþma arkadaþlarýmý kamçýlýyor.. Durmak dinlenmek yok. Þimdi izin verin, hak ettiðimiz büyük baþarýlarý size sunabilmemiz için derhal çalýþmaya baþlayalým..

Teþekkürler büyük Fenerbahçe'nin büyük aþýklarý..
Teþekkür ederim."