Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Fenerbahçeliler bugün Galatasaray'ý mý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn Fenerbahçeliler bugün Galatasaray'ý mý

Reha Muhtar

Futbol paranoyayý besleyen ve paranoyalardan realiteler üreten bir spordur... Sporun kendisi deðil, taraftarlýðý...

Vatan’ýn internet sitesi Gazetevatan.com’da yazýlarýma ilginç yorumlar yazan Efe, efe isimli bir yorumcu-okurum var...

Yorumlarýndan anlýyorum ki, MHP’ye yakýn bir milliyetçi, fanatik bir Fenerbahçeli, çok dürüst, kadir, þinas bilir bir insan ve çok faný olan bir yorumcu...

Dünkü yorumunda demiþ ki;

“Deðerli Reha Muhtar... Söymeleyim ki bir Fenerbahçeli olarak bugün Galatasaray’ýn kazanmasýný istiyorum... Ýtiraf ediyorum ki bir Fenerbahçeli olarak ilk kez Galartasaray’dan medet umuyorum...”

Evet, benim korkum da bu zaten...

Ben Fenerbahçe’nin Fenerbahçe gibi, Aziz Yýldýrým’ýn da Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým gibi davranýp, futbolcularýna Beþiktaþ’ý ligde yenmenin karþýlýðýnda özel primle motive ettiðini biliyorum...

Bu yanlýþ bir þey deðil...

Fenerbahçe þampiyon olamayacaksa, önce Galatasaray’ýn arkasýndan da Beþiktaþ’ýn da ayný yýl þampiyon olamamasýný ister...

Ki Fener yönetimi çok fazla baþarýsýz sayýlmasýn...

Ayrýca Sivas kulübünün Baþkaný Fenerbahçe Baþkaný’nýn kankasý...

Sivas’ýn þampiyon olarak Þampiyonlar Ligi’ne tek baþýna kalmasý ihtimali 10 milyon euro’ya yakýn bir paranýn Sivas’ýn kasasýna girecek olmasý anlamýna geliyor...

Bu paranýn Beþiktaþ’ýn kasasýna girmesini isteyecek bir Fenerbahçe Baþkaný olmaz...

Aziz Yýldýrým ve Fenerbahçeliler kendileri için doðru olan yapmaktadýr...

Efe efe isimli Fenerbahçeli yorumcu okurum onun için doðruyu söylemektedir, kendisini kutlarým...

Ona söylemeliyim ki, Adnan Polat da benzer nedenlerle Beþiktaþ’ýn þampiyon olmasýný istemez...

Galatasaray olamamýþsa Sivas’ýn olmasý Polat’ýn yararýna...

Artý 10 milyon euro’nun Beþiktaþ’ýn kasasýna gidecek olmasý hayýrlý deðil dostum Adnan Polat için...

Eh bir de...

Bizim Yýldýrým Demirören’in kardeþ kadar yakýný olan Polat’la girdiði son tartýþmalar var ki, biliyorum bunlar da tetikleyecek Galatasaray’ý...

Bu durumda bana ve paranoyama þunlarý yazmak kalýyor...

“Ey Beþiktaþ’ýn muhteþem kadrosu ve yýldýz teknik direktörü...

Bu ahval ve þerait içinde dahi vazifen... Beþiktaþ’ýn istiklalini ve istikbalini kurtarmaktýr...

Muhtaç olduðun kudret, seni bugün sarmalayacak 32 bin karakartalda mevcuttur...

Ne mutlu Beþiktaþ’lýyým diyene...”
    Konu zeký62 tarafýndan (24-05-2009 Saat 19:25 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zeki62 sen hstasýn herelde inönü fatihi fenerin ardýndan bi inönü fatihi daha gelecek oda galatasaraaaaaay bak sana inönü fatihlerini yazayým

1. SÝVASSPOR

2. FENERBAHÇE

3. NASÝPSE GALATASARAY

Kullanýcý Bilgi Menüsü

xxman kardeþim hala baþkalarýndan ümit bekliyorsun.Sen Sivas sporlu olarak iþine bak ne yapacaksýn baþkasýný.Ýki hafta sonra konuþursun konuþacaðýný tabi þampiyon olabilirsen.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

düþüncesi bile kötü bi fenerli için
    ama sivas þampiyon olsn istiyorum en kötü beraberlik alýrsa galatasaray iyi olur
    öte yandan ilk kez fenerbahce yenilsin istiorum yenilsinki bu denizli küme düþsün o günü daha unutamadýk bizi en az 3-4 yýl geriye götürdü þimdiki durumumuzun sebebini bn o sene olarak görüyorum direk bi etkisi olmasada dolaylý þekilde külüp camia acayip yýprandý ...

aslýna bakarsnýz bjk-gs çokda ilgelendirmiyo ama denizli küme düþsün ya hakedilmiþ bi galibiyete sözüm yok ama o gün farklý þeyler oldu bnm kiþisel görüþümdür bu ,....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    xxman kardeþim hala baþkalarýndan ümit bekliyorsun.Sen Sivas sporlu olarak iþine bak ne yapacaksýn baþkasýný.Ýki hafta sonra konuþursun konuþacaðýný tabi þampiyon olabilirsen.
    kucer06 kardeþim sende ne konuþacaksan 2 hafta sonra konuþursun ama þampiyon olabilirseniz tebi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kucer06 kardeþim sende ne konuþacaksan 2 hafta sonra konuþursun ama þampiyon olabilirseniz tebi
    Ne yalan söyleyeyim eðer ben þampiyon olamayacaksam Sivasýn þampiyon olmasýný gönülden isterim ama önce can sonra canan ne yaparsýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ne yalan söyleyeyim eðer ben þampiyon olamayacaksam Sivasýn þampiyon olmasýný gönülden isterim ama önce can sonra canan ne yaparsýn.
    öyle ama abicim 6 yýldýr þampiyon olamýyorsunuz gecen yýlda þampiyonluða bu kadar yaklaþtýnýz sonu ne oldu fossssssss

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    öyle ama abicim 6 yýldýr þampiyon olamýyorsunuz gecen yýlda þampiyonluða bu kadar yaklaþtýnýz sonu ne oldu fossssssss
    6 yýllýk hasret son bulacak siz rahat olun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þahsen ben isterim sivasýn þampiyon olmasýný

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zeki62 sen hstasýn herelde inönü fatihi fenerin ardýndan bi inönü fatihi daha gelecek oda galatasaraaaaaay bak sana inönü fatihlerini yazayým

1. SÝVASSPOR

2. FENERBAHÇE

3. NASÝPSE GALATASARAY

xxxman-*kardeþ adeþini sen bir ööööçtür sen çok ama çok hastasýn
    bulaþmýþ olabilir.

selamlar
    Konu zeký62 tarafýndan (25-05-2009 Saat 10:28 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri