Arkadaşlar bakalım bu meshur facebook veya benzeri yerlere uye oluyormusunuz merak ettik soralım dedik anketimiz 7 gun sürecektir?
Evet
Hayır
İkinci mesajıda ben ekleyeyim , facebook tarzı sitelere değilde facebook 'a üyeyim cünkü diğer sitelerin icerigi beni sarmıyor fakat bu face olayında cocukluk arkadası,cocukluk askı ,sınıf arkadası,okul arkadası vs. hepsini bulabiliyorsunuz..
Sanırsam daha cok genclere ve kendini gec hissedenlere hitap ediyor bu facebook ve türevleri?![]()
ne olduğunu bilmiyorum merakta etmiyorum
ben üyeyim facebook'a. ama facebooku amacından saptırdılar. önceden eski arkadaşlarını buluodun şimdi kız arkadaş arıo herkes.
facebook'a ben de üyeyim bazı görüşemediğim arkadaşlarımı da buldum,yine de çok sık girdiğim söylenemez
bende üyeyim ama sormayın nerde die.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
benim tarzım değil.....üyeyim sanırım.ama ne şifremi bilirim ne kullanıcı adımı..üye olduğumu hatırlıyor gibiyim ama sadece üyelik.
Bu tür siteleri sevmedim,sevmiyorum ve aslada sevmeyeceğim
:46: :46: :46:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri