REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Uğur Dündar'ın Vukuat Listesi !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tel10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu habere teşekkürmü edilirmiş kardeşim resmen adama haksızlık yapmışsın yaptığı haberler ortada sen hiç tv izlemiyorsun galiba
    arkadasım paylasım icin buraya ekledim , benim kendi yazım değil!!!! ya anlatamıyorum yada anlama sorununuz var?

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

girin kaynak burası...

----

Vede yukarda yaptıgı vukuatların mahkeme sonucları yazıyor hadi ben yalancı haberin yazarı yalancı mahkemelerde mi yalancı??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uğur dündar kadar dürüst ciddi habercilik yapan bi tane adam yok.bi de kalkmış vakit gazetesini referans gösretip burda vakit denen ne olduğu belli olayan cumhuriyet düşmanı gazete nin asılsız iddaalarıyla burda konu açıyorsun.tecavüzcüyü kollayan gazeteden ne beklenir.vakit türk düşmanı gazetedir.bu ülke vakit gibi ikide bir isim değiştiren ne olduğu belli olmayan gazetelere kalmaz.şerefsiz gazete.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vakit o ırz düşmanı gazetecisinin çarpıklıklarını yazsın önce...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asilhan_35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vakit gazetesi bıraksın uğur dündarla uğraşmayı o gitsin hüseyin üzmezler gibi tecavüzcüleri nasıl ortalıkta dolaştığını anlatsın bıraksın bu işleri cemat adı altında bu insanların nasıl sömürüldüğünü anlatsın insanlara
    tbr ederim arkadaşım gayet güzel bir cevapla olayı halletmişsin.gazetedeki isnatsız veya isnatlı suçlamalarda haklıda olabilirler iftirada atabilirler.ama önce sen ortadaki somut bir gerçek varken çıkıpta vırt zırt yapmana gerek yok.kapının önünü temizmiki eleştiri yapıyon.bırakın bu sapığı gazete değil başımızdakiler aklamak için elinden geleni yapıyor.:45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vakitmi hazırlamış bunları...aklıma şu atasözü geldi DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA BARİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

********************************************************************************************
    Konu gacvokem tarafından (26-05-2009 Saat 22:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya anlamıyorum dtp liler vatana millete sövüyor bir dokunulmazlık zırhlarını kullandırıyon adamlar istanbulun göbeğinde meydan okuyor hapisdeki kadın millet vekili oluyor üzmez kalkıp kızın orasını burasını diktirdim hapiste yattım yattığım sürede hacca gitmiş kadar oldum deyip dinime küfrediyor vakit bunları neden yazmıyor yada yaza bilenler neden susuyor anlamıyorum hergün ŞEHİT vermek rutin görev oldu memleket elden gidiyor birileri cepni dolduracak diye ama hala durmak yok yola devam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vay uğur vayy bide bunu dinliyoruz haaa spiker diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu konularını bilmem ama geçenlerde aydın doğan ın vergi kaçakçılığını tv ekranında savunan bir konuşma yapınca benım için o gun bitmişti.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar üyelik metninde ne yazılı böyle konulara fazla girmeyelim bu konular bizleri ilgilendirmez ülkenin hakimleri savcıları var gerekli olursa gereği yapılır saygılarımla

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri