Halâ bilgisayardan tv kartý ile tv izleyen kimse kaldý mý bilmiyorum ama eðer siz izliyorsanýz ProgDVB Player için bir OSD Skini(temasý) yaptým ProgDVB'ye ait SkinEditor programý ile yine ProgDVB'de mevcut olan Aero Black Skinini yeniden düzenledim umarým beðenirsiniz olumlu yada olumsuz cevaplarýnýz beklerim
Skini gösteren bir ekran görüntüsü ve Skin Dosyasý,
Dosya Kurulumu "C:\Program Files (x86)\ProgDVB\Skins" Dizinine Kopyalayýn Eðer Ýþletim Sisteminiz 32 Bit ise o zaman dosya yolu þöyle olmalýdýr "C:\Program Files\ProgDVB\Skins"
Not: Kopyalama Ýþlemini Yaparken ProgDVB programý Kapalý olmalýdýr kopyalama iþlemini tamamladýktan sonra programý açýn Üst butonlardan Settings(Ayarlar) Bölümüne Týklayýn Açýlan Alt listenin en altýnda Options(Seçenekler) Bölümüne Týklayýn Açýlan Menüden Sol Tarafta Bulunan Subtitles & OSD Bölümüne Týklayýn Açýlan Bölümde Sað Tarafta Bulunan Select Skin * Bölümüne Týklayýn Açýlan Ýkinci Pencerede Sol Tarafta OSD Skinin Görüntüsü(yani temasý) Sað Tarafta ise OSD Skin(tema) Listesini Göreceksiniz Listede "Sdesign35" Skinini(temasýný) Seçin ve OK Butonuna Týklayýn Sonra Diðer Pencereden de Apply Butonuna Týklayýn ve Program Yeniden Baþlatýlsýn mý Diye Soracak Yes veya Evet Butonuna Basýn Program Kapanýp Yeniden Açýlacak ve Tanýmladýðýnýz Skin Aktif Hale Gelecektir Umarým Beðenirsiniz
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri