Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: D smart..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart D smart..

slm arkadaslar benim bi sorunum var d smart makinam da sorun var on panelinde sadece 3 isik yaniyor ve cihazim acilmiyor ekran siyah kablo baglantilarim gayet iyi olmasina ragmen makinayi bir turlu acamadim
    NE YAPMAM GEREKIR SAYIN USTALARIMDAN YARDIM BEKLIYORUM SAYGILAR KOLAY GELSIN...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý memati64 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    slm arkadaslar benim bi sorunum var d smart makinam da sorun var on panelinde sadece 3 isik yaniyor ve cihazim acilmiyor ekran siyah kablo baglantilarim gayet iyi olmasina ragmen makinayi bir turlu acamadim
    NE YAPMAM GEREKIR SAYIN USTALARIMDAN YARDIM BEKLIYORUM SAYGILAR KOLAY GELSIN...
    teknik servise götürmen gerek.sanýrým içinden 1-2 tane kondanstör deðiþecek....

bazen bu tip arýza oluþabiliyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hemen hemen bütün cihazlarda goldmaster siyah kasa 19800 cým bi dönem cihazlarýnda çýktý bu arýza fabrikasyon hata

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tesekkur ederim yardimlariniz icin yarin servis yolu gozuktu bize

cok tesekkurler iyi calismalar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Senin sorununa benzer olarak ..benim cihazýn yatarken fiþini çekiyorum sabah taktýðýmda üç ýþýk yanýyor tekrar sönüyor yani açýlmýyor tabi her zaman böyle deðil NE ÖNERÝRSÝNÝZ ÞÝMDÝDEN TÞK.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri