REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Lucescu kupayı aldı. Tebrikler SHAKTAR DONETSK. !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Lucescu kupayı aldı. Tebrikler SHAKTAR DONETSK. !!!

Shaktar Donetsk 2 : 1 Werder Bremen

ben pek futbollarını beyenmedim her iki takımında. Ama lucenin takımı daha istekliydi. Hakkederek alındı.

son dklarda bremenin bir golü faul nedeniyle verilmedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2009 son UEFA Şampiyonu S. Donetsk

38. ve son UEFA Kupası sahibini buldu. Lucescu'nun Shaktar'ı uzatma devrelerinde bulduğu golle kupayı müzelerine götürdü.

MAÇTA İLK YARI BAŞLADI..

6. dakikada
    Ilsinho'nun sağdan pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Luiz Adriano'nun sert vuruşunda, top az farkla yandan auta çıktı.

8. dakikada Boenisch'in sol kanattan kullandığı taç atışında defanstan dönen topu ceza sahası içinde Baumann'ın gelişine vuruşunda top yandan auta çıktı.

20. dakikada ceza sahasında topla buluşan Mesut Özil, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kalınca, penaltı bekledi. Hakem oyunu devam ettirdi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 25. dakikada ceza sahasına gönderilen uzun pasta sol çaprazda topu kontrol eden Luiz Ariano, topu kaleci Wiese'nin üzerinden ağlara gönderdi. 1-0

28. dakikada Luiz Adriano'nun sol çaprazdan vuruşunda top az farkla üstten auta çıktı.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 36. dakikada Werder Bremen'in ceza yayı gerisinden kazandığı serbest vuruşu Naldo kullandı. Naldo'nun vuruşunda kaleci Pyatov'un müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu. 1-1

40. dakikada Fritz'in sağdan ortasında arka direkte Pizarro'nun kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.

41. dakikada Lewandowski'nin ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Wiese köşeye doğru giden topu kontrol etti.
    Maçta ilk yarı bu sonuçla tamamlandı..
    MAÇTA İKİNCİ YARIDA EŞİTLİK BOZULMAYINCA UZATMA DEVRELERİNE GEÇİLDİ
    Uzatmanın ilk dakikalarında Jadson S.Donetksk'i 2-1 öne geçiren golü kaydetti.
    Ve maç bitti...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet lucescu büyük hoca olduğunu artık resmen bizim suratımıza yapıştırdı bu adam başta medya ve özellikle menfaat medyası tarfından samsunspor maçından sonra gerçekleri söyledi diye (hala söylediklerine harfiyen katılıyorum) gönderilmesi için ortam yaratıldı bir beşiktaşlı olarak gittiği günden beri döneceği günü beklerken 5 yılımız heba oldu ve şu an inanıyorum ki bu adam bizde devam etmiş olsaydı bu kupayı belkide biz kaldırıyor olacaktık adama helal olsun sonuna kadar hakketti Türkiye ye gelmiş geçmiş en büyük hocadır ali sami yen de 1 inönüde 1 lig kupaları derken ne tesadüftür ki şükrü saraçoğlunda da 1 belki en önemlisini kaldırdı maçı bir shaktar lı gibi heyecanla izledim tebrikler shacktar tebrikler lucescu...sulh&saygı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende GS ' Lı olarak en içten duygularımla LucesCu'yu kutluyorum. İsmi cismi bilinmeyen bir takımı UEFA Şampiyonu yapmak her babayiğidin karı değildir. S. Donetsk daha maçın başında bu kupa mutlaka benim olmalı dercesine yürekten oynaması ile haketti. Aslında bu takım ayarında bizde çok takım var ama çalıştırıcı yok. Bu adam bir şeyleri artık ezberlemiş. Ezberinde olanla daha arama aşamasında olanlar hiç bir olurmu?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri