REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Öz kızından 7 çocuğu var!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Öz kızından 7 çocuğu var!

Arjantin'in Mendoza bölgesinde yaşanan olayda bir adam kendi öz kızından 7 çocuk sahibi oldu. Olayın ortaya çıkmasının ardından yapılan DNA testleri de yaşanan bu dehşetin doğruluğunu ispatladı. Şuan 35 yaşında olan kızına daha 8 yaşındayken tecavüz etmeye başlayan sapık ruhlu adamın, 2 ile 19 yaşları arasında 7 çocuğun babası olduğu tespit edildi. Arjantin basınında "Mendoza'nın Canavarı" olarak isimlendirilen adam 3 haftadır demir parmaklıkların ardında tutulurken, sayısını kendisinin de bilmediği defa babasının tecavüzüne uğrayan kadının ilk olarak 15 yaşında hamile kaldığı öğrenildi.

Öte yandan Avusturya'da yaşanan olayda Josef Fritzl isimli şahıs, öz kızını evinin bodrum katındaki gizli bir bölmede 24 yıl boyunca hapsetmiş ve defalarca tecavüz etmişti. Kızından 7 çocuk sahibi olan sapık babanın, ilk evliliğinden 8, şuan ki eşinden ise 6 çocuğu bulunduğu ortaya çıkmıştı. Toplam 21 çocuğu bulunan Fritzl'in diğer çocuklarına da cinsel saldırıda bulunup bulunmadığı halen araştırılıyor.

İHA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanlıktan çıkmış artık yapacak birşey yok
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ustat böle adamları direk idam etceksin hayvan herif..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yapılacak bir şey varda yazarsam banlanırım adi sapık he bir yapılacak şey daha var idam etsinler bu sapığı insan okurken bile tüyleri diken diken oluyor bu ve bunun gibi insanların toplumda yeri asla olamaz adi pislik herif ruh hastası!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böyle adamları sandığa koyup okynusun tam ortasına atmalı ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kaplans26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Böyle adamları sandığa koyup okynusun tam ortasına atmalı ..
    ölede böle şerfsizlere şeytan yardım eder kurtulur ordan..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben ce ne yapmalı biliyonmu afedersin şeyini kesicen kazıga otuturcan veya ateş yakıcan kuzu cevirme yapıcan canlı canlı kızartcan selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet13 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben ce ne yapmalı biliyonmu afedersin şeyini kesicen kazıga otuturcan veya ateş yakıcan kuzu cevirme yapıcan canlı canlı kızartcan selametle
    güzel taktik:45::45:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya böyle şerefsizleri duyunca insanlığımdan utanıyorum.onun gibi insanların münasib yerine matkapla delik açacaksın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu insan olmadıgı için diyecek söz bulamıyorum hayvan bile kendi yavrusunu tanıyor ya

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri