REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: internetten para kazandıran siteler hakkında bilgisi olan varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart internetten para kazandıran siteler hakkında bilgisi olan varmı

selma arkadaşlar ben search-earn.com//BY1973 rumuzumla üye oldum.
    bu tür sitelerden para kazanan varmı.Adamlar sitenin tanıtımına dekontlarınıda koymuşlar.sizlerden bilgilerinizi bekliyorum.Ayrıca beni üye yapan arkadaş 500 tl aldığını söylüyor ama dekontunu görmedim.Sizce doğrumudur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım inanma öyle seylere herkes kazansa herkes bilgisayar alır evine oturdugu yerden para kazanır internetten parayı ancak siteler kazanır iyi bir hitin varsa ve fazla uyen reklamlardan kazanma sansın cok böyle reklam izleyerek sagı solu uye yaparak cok zor hocam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu konuda bile google reklamlarında alakalı yerler cıktı 100 dolar kazan 500 kazan gibi ben bir yerden para aldım oda super teklif

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu adam süper teklifin eski sahibiymiş.güzel kampanyalar görünüyor.Cepten mesaj gönderme(tamamen ücretsiz)reklam seyret gibi.isteyenler benim referansımla ücretsiz üye olup incelesin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onay linkim
    search-earn/BY1973

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart detaylı bilgi para kazandıran siteler

slm arkadaslar ilk önce bizim toplum hep yanlış anlamıştır kimse bir şey yapmadan para kazanamaz ama oturduğu yerden kazanır bu tür site cok en çok kazandıranlar
    1.superteklif ( eporsta nıza gelen mesajları okuyorsunuz)

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

2.reklammatik (reklam video izle kazan) Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

3.reklamizlekazan ( en güzeli bu benim tavsiyem bu sınırsız istediğiniz kadar izleyebilirsiniz ayrıca üye olurken davet kodu girerseniz surpriz hediye kazanma şansıız artıyor ben 1gb kingston flash bellek kazandım) kullanıcı adım (linkci) nisan ayı listesinde mevcut

davet kodunuz: Lİ2959175
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu linkci tarafından (29-05-2009 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepsini inceledim search-earn.com kadar kazandıranı yok
    Üyelerini çalıştır para kazan reklam al kazan tam 18 para kazanma yöntemi var.
    İsteyen arkadaşlar
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. mesaj atsın gerekli açıklamaları göndereyim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri