Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Uydu alýcýsý yardýmý ???

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Uydu alýcýsý yardýmý ???

yeni ev kurmaya çalýþýyorum ve uydu alýcýsýna ihtiyacým var ama pek anlama çok fazla model ve bilmediðim terim var.merkezi sisteme baðlý olacak ve samsung lcd tvde kullanacaðým anlayan arkadaþlar yardýmcý olursa sevinirim. alýrken neye göre almalýyým nesine dikkat etmeliyim bilmiyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým maddi durum iyi ise NEXT 2000 HDTV al. HD olmasý birinci özelliði Ayrýca lcd tv için HDMI çýkýþý ile görüntü kalitesi çok iyi olur. Üzerinde eternet giriþi mevcut bu özelliði ile internetten seerver aracýlýðý ile þifreli kanal izleyebilme ayrýca uydudan paylaþým yapabilme özeliðinide sahip bir cihaz. þu an piyasadaký en makul ve özellik bakýmýndan en iyi cihazdýr.

eðer fiyatý pahalý gelir ise SUNNY AT-1420 veya Seoul Hýremco X3 al bu iki cihazda HDMI cýkýþý mevcut bölellýkle lcd tv de görüntü çok iyi olur. ayrýca bý iki cihazda uydudan yazýlým guncelliyobilio.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ilginiz ve tavsiyeleriniz için teþekkürler next pahalý geldi dediðim gibi yeni ev kuruyorum ve eksik bitmiyor hýremco alabilirim ama acaba servis olayý filan nasýl yani sonrasýnda bir problemle karþýlaþýrsam muhattap bulabilirmiyim karþýmda bu markalara ve bu firmalara çok yabancýyým cahilliðimin kusuruna bakmayýn lcd yi alýrken satýcý arkadaþ alacaðýn alýcýda yuv çýkýþý olsun filan dedi ve next 2000..(modelin tam adýný unuttum ama 200 civarý fiyat söyledi) modellerini önerdi ama onunda çok anlamadýðý belliydi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vestel almada ne alýrsan al vestel uydu cihazlarýçok yavaþ ilerliyooooooooooooooooor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sunny ve seoul de piþman olmazsýn.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. redline al sen beni dinle usb ile hardiski ve uydudan güncellemeli

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý optik burak Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. redline al sen beni dinle usb ile hardiski ve uydudan güncellemeli
    aynen katýlýyorum:45::45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri