REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: fb6-0gs komik bi fıkra

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart fb6-0gs komik bi fıkra

6-0 biten Galatasaray Fenerbahçe maçından sonra galatasaray'lı arif tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bir cafe ye gider. Cafe de yanına yaşlı bır bayan yanaşır ve :
    -Naber Arif, der.
    Bunun üzerine Arif delirir nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur. Ertesi gün yine aynı cafede aynı kadın yanaşır Arifin yanına yine
    -naber Arif.
    3. gün Arif cok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın yanaşır ve yine:
    - Naber Arif.
    Arif dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye.
    Yaşlı teyze :
    - Olum ben Bülent len der.

alıntıdır...
    Konu Hikmet™ tarafından (30-05-2009 Saat 17:46 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu komik mi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu komik mi
    sen galatasaraylı oldugundan bu sana komik gelmiyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiçde komik degil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muharrems Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hiçde komik degil
    hepiniz galatasaraylı oldugunuz için komik gelmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ZIDANE ve FENER
    Bir gün Real Madrid, Fenerbahçe'yle maç yapmak için İstanbul'a gelecekmiş.
    Binmişler uçağa, Real Madrid'li oyuncular çok üzgün. Zidane kaptan olarak sormuş tabi
    - Ne o çocuklar yüzünüzden düşen bin parça?
    Raul demiş ki:
    - Ya abi fenerle oynamayı hiç istemiyoz.
    Stata gelmişler. Hala millet surat yapıyor. Zidane arkadaşlarina;
    - Siz gidin İstanbul'u gezin, ben Fenerbahçe'yle tek basima maç yaparım. demiş.
    Bunu duyan arkadaşlari sevinçten havalara uçmuşlar. Hemen dalmışlar İstanbul gecelerine.
    Maç başlamış. Devre arası Real Madrid'li futbolcular stata gelmişler ve skorboarda bakmislar
    Real Madrid 1:0 önde. Demişler bi Laila yapalım gelelim bari. Maçın sonunda geri gelmişler.
    Bi bakmışlar skor 1:1. Gitmişler soyunma odasına Zidane'yi kutlamaya, ancak Zidane almış başını
    iki elinin arasına ağlıyor.
    - Niye ağlıyorsun, sen bütün takıma karşı tek başına oynadın ve maç berabere bitti. Bu mükemmel bi şey.
    Zidane cevap vermiş;
    - Eğer maçın 60. dakikasında kırmızı kart görmeseydim, farka gidecektim. Ben ona üzülüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    6-0 biten Galatasaray Fenerbahçe maçından sonra galatasaray'lı arif tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bir cafe ye gider. Cafe de yanına yaşlı bır bayan yanaşır ve :
    -Naber Arif, der.
    Bunun üzerine Arif delirir nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur. Ertesi gün yine aynı cafede aynı kadın yanaşır Arifin yanına yine
    -naber Arif.
    3. gün Arif cok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın yanaşır ve yine:
    - Naber Arif.
    Arif dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye.
    Yaşlı teyze :
    - Olum ben Bülent len der.

alıntıdır...
    süppeeeerr teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanaryam1950 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    süppeeeerr teşekkürler
    alıntı yaptığın mesajın benim mesaj değil sanarak haksızlık yaptım sana kanaryam1950 affet beni
    Konu Hikmet™ tarafından (31-05-2009 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kanaryam1950 bide fenerlisin hemi yazık yazık
    arkadaşlar bunlar birer fıkra ayrıca bu maçlarda milyarları alan futbolcular bile bizim kadar kavga etmiyorlar kafaya takmıyorlar üzülmüyorlar..peki şimdi soruyorum biz niçin bu kadar fanatik oluyoruz ve birbirimizi neden bu kadar üzüyoruz ve kırıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bunlar birer fıkra ayrıca bu maçlarda milyarları alan futbolcular bile bizim kadar kavga etmiyorlar kafaya takmıyorlar üzülmüyorlar..peki şimdi soruyorum biz niçin bu kadar fanatik oluyoruz ve birbirimizi neden bu kadar üzüyoruz ve kırıyoruz
    hallederiz abi sen o soruyu beşiktaşlılara sor fenerbahce,şükrü saraç olunda inönüde beşiktaşı yendiğinde sivasta kavga çıkarttılar beşiktaşlılar sen en iyisimi o soruyu beşiktaşlılara sor

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri