Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
44 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Şampiyon Beşiktaş(Yorumlar Ve Tebrikler Buraya)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ŞAMPİYON olduğumuz akşam şöyle bir aşağılara bakayım dedim sivası ve trabzonu gördüm diğerleri yok??? mercekle baktımki aşağılarda,' biz aralıksız 3 (ÜÇ)sene şampiyonuz' diyen zavallı başkanın takımı!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selimb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ŞAMPİYON olduğumuz akşam şöyle bir aşağılara bakayım dedim sivası ve trabzonu gördüm diğerleri yok??? mercekle baktımki aşağılarda,' biz aralıksız 3 (ÜÇ)sene şampiyonuz' diyen zavallı başkanın takımı!!!!!!
    arkadaşım fazla abartma istersen 6 yılır şampiyon olamadınız şimdi oldunuz onuda nasıl olduğunuz malum sizde biliyorsunuz onu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aferım ertugrul saglam sana cunku senkı sınan engınle beraber ıyı transferler yaptın denızlde bu oyuncuları ıyı degrlendırdı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerbahçe ye türkye fortisde yattığınız gibi bizede yatantakımlar oldu değilmi?? e birde siz olunda alkışlayalım sizide sivaslı ,ikincisi yukarıda yazdılarım sivas spor için değildiki niye gocundunki Beşiktaş Jimnastik Kulübü kim,sivas spor KİM dur hele biraz tarihine başarılarına bak..ondan sonra cevap ver...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selimb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fenerbahçe ye türkye fortisde yattığınız gibi bizede yatantakımlar oldu değilmi?? e birde siz olunda alkışlayalım sizide sivaslı ,ikincisi yukarıda yazdılarım sivas spor için değildiki niye gocundunki Beşiktaş Jimnastik Kulübü kim,sivas spor KİM dur hele biraz tarihine başarılarına bak..ondan sonra cevap ver...
    evet tarihinizin başarılarına bakıyorum liverpool 8 beşiktaş 0 bu çok buüyük bi başarı oldu aslında bide sivasın başarısına bakalım avrupa kupalarına çıkan ilk anadolu takımı oldu şimdi hangisi başarılıymış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konuyu polemikleştirmeyin ayrıca eskiye fazzla bakmayın yeniye bakın eski eskide kalıyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çifte kupa sevincini doya doya yaşadık , yaşıyoruz
    Gün yarınlara hazırlanma günü şampiyonlar ligi için şimdiden start verilmeli
    yerinde nokta transferlerle şamp liginde de başarı neden olmasın.?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

kartalıma vede tüm beşiktaşlılarıa hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

kartalıma vede tüm beşiktaşlılarıa hayırlı olsun
    olur olur merak etmeyin bi 8 tane daha yer gesirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

xxman misin nesin git sivssporun sayfası varsa orada yaz.ne çene varmış sende be kardeşim BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ (1903)kim,...senin SİVAS SPOR(1960 larda mı kuruldu 70 lerdemi) büyüklerine karşı saygılı olmayı öğren yaşın daha küçük bir ara büyük takımların FB,GS,BJK,tarihlerini oku ,ondan sonrada bulabilrsen kendi takımının tarihini oku öğren.Süper lige renk katıyorsunuz teşekkürler......

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri